Sayfa 641/831 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 6644 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bölünme bedelsiz bilanço güçlü şirket iyi yönetim falan filan, tabiki çok önemli, ama asıl önemli olan, yok yok patron demiycem
    64 milyon lot satılma talebi. Patronların satış yaptığı hisseleri bir araştırın derim. Dolaşıma dönenecek talebinden ne kdr süre sonra, ne kdr fiyata satılmış?,
    Bence tukas da esas film 64 milyon lot üzerinden döencek, tabii, bu talebi 2 3 4 ay sonra herkes unutacak.
    Bilmem anlatabildim mi?
    Benim fiyat beklentim o satılacak milyon lotun önğndeki 2 rakam kadar olacak aşağı yukarı.

Her ne kadar yaklaşsada hisse tarihi zirveyi göremedi 9.88,,,esas burayı geçerse roketler.1 numaralı direnç burası.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Maliyetler de güzel düşmüş...net rakamlar için nasıl bir hesaplamayı yapmamız lazım aceba bedelsiz sonrası..temettüden daha güzel oldu bu bedelsiz..
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Arkadaşlar;AB de domates işleme sektörü için kuraklık ile birlikte yüzde 1.000 artan enerji maliyetleri fiyat spekülasyonlarına sebep olmaya başlamış.Üretebildiğimiz kadar üretmeliyiz diye düşünüyorum..Saygılarımla..

https://www.tomatonews.com/en/anicav...n-_2_1747.html

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

5.  Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar;AB de domates işleme sektörü için kuraklık ile birlikte yüzde 1.000 artan enerji maliyetleri fiyat spekülasyonlarına sebep olmaya başlamış.Üretebildiğimiz kadar üretmeliyiz diye düşünüyorum..Saygılarımla..

Yine en yüksek maaliyetler bizde galiba. İnternetten gördüğüm, firmalar domatesin tonunu 2400 liradan yani 133 Eurodan alıyor. Çok artmış haliyle İtalyada 117 Euro, Çinde ort. 75 Euro.

Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku

Çin: Sıcak hava dalgası sonbahar mahsulleri için ciddi tehdit oluşturuyor.

Her yerde ayni sorun var.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7.  Alıntı Originally Posted by taki Yazıyı Oku
    Cengiz Okullunun Tukaş hisse senetleri MKK kaydına alındı , borsada işlem gören tipe dönüştü. Borsa da alınıp satılır hale geldi ( en erken üçüncü iş günü)
    Herkes satışa yoğunlaşmakta, öyle değil mi ?
    Peki Cengiz Okullu, bu bildirimden sonra paylarını borsa da satmak zorunda mı ? veya mevcut paylarına ilaveten borsadan (kendi bileceği en uygun zamanda) borsadan Tukaş hissesi alrak ortaklık payını artırmasında engel bir hal var mı .? Bu hususu mevzuat yönüyle değerlendirebilecek birileri var mı?
    Cengiz Okullu'nun mevcut payları şu an satılabilir durumda. Bu pay almasına mani değil. Payları illa ki satacak anlamı da taşımıyor. Payları da isterse istediği kadar satabilir. Satmadan ya da alım yapmadan önce bildirim yapma zorunluluğu yok. Ama alım ve satım işlemi gerçekleştirirse herhangi bir ortak ve payı % 5 ve üzeri ise bunu işlem yaptıktan sonra bildirmek zorunda. (öncesinde öyle bir zorunluluk yok) Yani olur da bir ortaklık satışı olursa gün sonu ya da ertesi gün KAP bildiriminden okunur sadece.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

Sayfa 641/831 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •