Sayfa 313/751 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1. Dedeye de öbür vatandaşa da iyi mal pazarlatıyorlar

2. Hissede yeniyim. Telegram link'ini verebilir misiniz?

3.  Alıntı Originally Posted by CEMIX Yazıyı Oku
    Dedeye de öbür vatandaşa da iyi mal pazarlatıyorlar
    Daha dedelerinin türbesine gidecekler 😂

4. Albioma Kuyucak Jeotermal'in Jeotermal Kaynak Arama Sondajı Ep-01 Kuyusu Projesi ile İlgili ÇED Süreci Başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

AYDIN ili KUYUCAK, ilçesi Gireniz (Pamukören) Mahallesi, Aktaş Mevkii, 914 Parsel mevkiindeki ALBİOMA KUYUCAK JEOTERMAL ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. tarafından yapılması planlanan Jeotermal Kaynak Arama Sondajı EP-01 Kuyusu (Ruhsat No: 2016/1) projesi ile ilgili olarak AYDIN Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

yeni düştü, çookomelli bir haber aslında... fransız firması kapasite artırırsa turco ya ekstra yaklasık 4,5 milyon dolar daha verecek diye biliyorum

5. Endeks çıldırdı… Bizim ki zaten kafasına göre takılıyor

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Albioma Kuyucak Jeotermal'in Jeotermal Kaynak Arama Sondajı Ep-01 Kuyusu Projesi ile İlgili ÇED Süreci Başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

AYDIN ili KUYUCAK, ilçesi Gireniz (Pamukören) Mahallesi, Aktaş Mevkii, 914 Parsel mevkiindeki ALBİOMA KUYUCAK JEOTERMAL ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. tarafından yapılması planlanan Jeotermal Kaynak Arama Sondajı EP-01 Kuyusu (Ruhsat No: 2016/1) projesi ile ilgili olarak AYDIN Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

yeni düştü, çookomelli bir haber aslında... fransız firması kapasite artırırsa turco ya ekstra yaklasık 4,5 milyon dolar daha verecek diye biliyorum
    Doblo nun arkasında mülakata aldılar bizi bugün 😂😂

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Albioma Kuyucak Jeotermal'in Jeotermal Kaynak Arama Sondajı Ep-01 Kuyusu Projesi ile İlgili ÇED Süreci Başladı

Aldı onu çoktan gibi hatırlıyorum ama bi baksan birader kaplara

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Aldı onu çoktan gibi hatırlıyorum ama bi baksan birader kaplara
    Bide 3 milyon dalırdı sanırım.

Sayfa 313/751 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz