Sayfa 522/1000 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    hayatın güzel noktalarını yakalıyorsunuz sayın ariston ..sizce izlemem gereken güzel bir film tavsiye edermisiniz matrix hariçonu birçok kez izledim artık izleme yasağım var...
    pazartesiye kadar kafa dağıtmak lazım ..borsada kafam rahatda servise mi yazdırsam taksiylemi yollasam karar veremedim
    taksi daha ucuza geliyor da

y.t.d
    Bu filmi izlemedim, başını seyrettim ve bunu sakin kafa ile izlemem gerekiyor dedim bookmarka aldım.
    Benden önce seyredebilirsin.

https://ok.ru/video/2098267032251
    Yin Yang Ustası Ölümsüzlük Rüyası 2020 Türkçe Altyazılı
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Komşum bir kaç şey söylemişti. Ben bu hayatta insanları hayattan soğutan mutsuz eden negatif hiç bir şeye ortak olmam ona göre dedim. İnsan bazen bir şey yapmak istiyor ama birinden de destek almak istiyor. Karşı taraf da insan ise ben aradan çekilirim.

Geçen yazmıştım, Güneydoğu'da aşiretler arası arabulucu öldürülmüştü, tarihte böyle bir şey olmadı dediler, bu işi hakkı ile yapamazsan riskli iş.

3. "Vegas'ta Olan Vegas'ta Kalır"

Büyük bir söz, garanti edemem ama bana doğru gibi geliyor.

Bir de "kasa borç çalışır" diye bir söz vardır.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    gümüş fonu en uygun nereden alınır arkadaşlar....borsa daki gmstr fonu gerçek fiyatından çok yüksekte işlem görüyor.....doğru fiyatlanmış gümüşü nereden alabilirim.....?
    fon olarak alacaksan , çalıştığın banka veya aracı kurumdan alınır , Almadan önce TEFASI incelemen gerekir hepi topu 6 gümüş fonu var , öğleden önce emir verirsen emir verdiğin gün oluşan (ertesi güne yansıyacak fiyat) fiyattan alırsın
    ertesi gün tatil olmayacak tabi .
    GMSTR borsada anlık alınıp satılır fiyatının yüksek olmasının sebebi gram /Türklirası olarak fiyatlanmasıdır

5. Yer gök kırmızıyken bizim borsa pazartesi yeşil açar mı açar , Endonezya borsasını bile tahmin edebilirsin ama bizimkini son zamanlarda tahmin etmek iyice zorlaştı , ne halt edeceğini bilmek imkansız hale geldi

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizimkinin düşeceği yok
    Gidek dowu şortluyak bağri,
    Bu para arzıyla olmaz o iş.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Somuncu Baba Fatiha suresi için 7 ayrı yorum yapmış, sonra ortadan kaybolmuş.

Genelde eğitim sistemi tek doğru vardır şeklinde. Sonuçta farklılıklara tahammül edemeyen insanlar yetişiyor.

Bir sürü politik veya yaşam ideolojisi var, hepsinin kendi mantığı tutarlılığı var, tam bana göre bir ideoloji olmayınca ortada kaldık bir kalıba giremedim.

Kendi çocuğum olsa Atatürkçülüğü benimse ölümüne savun, ahirette sorun olursa benim üzerime atarsın derdim. Tabi benim babam her koyun kendi bacağından asılır dedi o başka, sen Allah'ı dert etme ben seni korurum diyen olmadı.
    Allah'ı dert etme ben seni korurum diyen olmadı.....Kuran a uygun bir söylem değil....Eğer ahiret boyutu kasıt ise Kuran a göre yargı gününde tek tek hesap verecez...Eğer bu dünya için söylenmişse başka tabi.....

8. abd yıkılmış bizden sonra ptesi eksi açarsa longları yerine koyarız...

3350 altı sakat bölge...

Sayfa 522/1000 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •