Bu filmi izlemedim, başını seyrettim ve bunu sakin kafa ile izlemem gerekiyor dedim bookmarka aldım.
Benden önce seyredebilirsin.
https://ok.ru/video/2098267032251
Yin Yang Ustası Ölümsüzlük Rüyası 2020 Türkçe Altyazılı
Bu filmi izlemedim, başını seyrettim ve bunu sakin kafa ile izlemem gerekiyor dedim bookmarka aldım.
Benden önce seyredebilirsin.
https://ok.ru/video/2098267032251
Yin Yang Ustası Ölümsüzlük Rüyası 2020 Türkçe Altyazılı
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Komşum bir kaç şey söylemişti. Ben bu hayatta insanları hayattan soğutan mutsuz eden negatif hiç bir şeye ortak olmam ona göre dedim. İnsan bazen bir şey yapmak istiyor ama birinden de destek almak istiyor. Karşı taraf da insan ise ben aradan çekilirim.
Geçen yazmıştım, Güneydoğu'da aşiretler arası arabulucu öldürülmüştü, tarihte böyle bir şey olmadı dediler, bu işi hakkı ile yapamazsan riskli iş.
"Vegas'ta Olan Vegas'ta Kalır"
Büyük bir söz, garanti edemem ama bana doğru gibi geliyor.
Bir de "kasa borç çalışır" diye bir söz vardır.
fon olarak alacaksan , çalıştığın banka veya aracı kurumdan alınır , Almadan önce TEFASI incelemen gerekir hepi topu 6 gümüş fonu var , öğleden önce emir verirsen emir verdiğin gün oluşan (ertesi güne yansıyacak fiyat) fiyattan alırsın
ertesi gün tatil olmayacak tabi .
GMSTR borsada anlık alınıp satılır fiyatının yüksek olmasının sebebi gram /Türklirası olarak fiyatlanmasıdır
Yer gök kırmızıyken bizim borsa pazartesi yeşil açar mı açar , Endonezya borsasını bile tahmin edebilirsin ama bizimkini son zamanlarda tahmin etmek iyice zorlaştı , ne halt edeceğini bilmek imkansız hale geldi
abd yıkılmış bizden sonra ptesi eksi açarsa longları yerine koyarız...
3350 altı sakat bölge...
Yer İmleri