Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun. Çok değildir ins.
    teşekkürler herkesin azı çoğu farklı bana göre çoktu neyse geçti gitti olana çare yok önümüzdeki güzel günlere umutla bakmaya devam
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2. Hadi biz fakir geldik fakir gidecez, zevkine bi ceton iki ceton takılıyoruz, gerçi şuan 5 ceton oldu.
    Hayır yani anlamadığım 3000 den makinaya 200 dene lönk ceton atıpta nasıl zarar edilir, o kısmı pek anlayamadım. Ayrıca 4.5 dan vakvak deyipte 6.6 olunca nasıl zararda olunur, o kısımda pek karışık ya neyse sağlık olsun. Borsada fırsatlar hiç bitmiyor bi gün mutlaka sizde kar edersiniz.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Geçmiş olsun. Long flat dediginizi ben çok gördüm ayrıca daimi ayılarla bile yazistiniz ama uymamissiniz. Bazen basiret bağlanabiliyor. Ben ne zaman psikolojimi duygusuz yapıp sistemime uygun hale getirdim de rahatım.
    Gerçi kaldıraç işi margin işi çok pis burada her saniye hesap yapılması gerekiyor. Devamlı excel önünde pozisyon değerlemesi yapılması gerekiyor. Gereksiz riske girmek. Bir jeton atacağına on jeton spot daha mantıklı bana göre
    Tekrar geçmiş olsun
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Benim acımdansa kötü bir 2 aydı...%20 zarar oluştu...Basiretim bağlandı.son 20 sinyali isabetli olan sistem long flat git,derken,burası kanal direnci,burası dolar bazlı direnç,sp500 de buradan döneriz...diye diye short açtım...stoplamama rağmen olay bu...

Eğer daha önceki gibi sisteme tabi olarak sadece long flat olsaydım, %30/40 kazanc olurdu..

Borsaların doğası long olduğundan Long/flat sistemler çok daha isabetlidir.Enflasyon,büyüme ,açığa satış yasağı vs..bunlar hep shortum karşısındaki ölçülerdir..
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sen yine de kamudan uzak dur[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burada kamuda uzak durun kamudan uzak durun diye üstadlar vardı .

Herkes onları dinleyip uzak durmuş sanırım her gün tavan tavan gidiyorlar mübarek
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vakvak defalarca aldım,sattım.. 3.50 den bile aldım.. her seferinde kar ettim..Ama bu sermayenin %5 iyledir..

200 kontrat işinin geyik olduğunu zaten ifade etmiştim.
    100 kontratti ve 3.080 gibi kapatmıştım..

Burada 14 Temmuzdan beri 80.000 puanlık bir vob yukarısından bahsediyoruz.
    isimlerini genelde sabahları epey kardaydım.. sonra hop yukarı.. anca stoplardım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vakvak burada yazdım.akp gidecekse en mükemmel hisse olur
    Ama akp gitmezse yine üzerinde max. baskı olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Nuri hoca kanalında ,temmuz ayı ortasinda; Borsada hareket beklemiyorum.Agustos sonuna kadar yatay,aşağı hareket bekliyorum.Gidin tatilinizi yapın...ısrarla ifade etti.

Borsa 2350 den 3150 ye geldi...

ve Hocamız artık her pazar kanalda yaptığı yorumları yapmıyor...Artık kanala çıkmıyor

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    teşekkürler herkesin azı çoğu farklı bana göre çoktu neyse geçti gitti olana çare yok önümüzdeki güzel günlere umutla bakmaya devam
    Sn Metin68 ve diğer zararda olan kardeşlerimize geçmiş olsun
    en kısa sürede telafi etmelerini dilerim

Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •