Sayfa 583/1000 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın palanın tüm sıkıntıları tüm karın ağrısı bitiyor, ekimde kartlar tekrar dağıtılacak.önümüzdeki vadeyi iyi değerlendirmek lazım, yaptığınız hataları not edin. Borsacı aslında uzun bir maraton koşucusudur, nerde dinlenilir nerde mola verilir bilemezse yarışı bitiremez. Pes ettiğin an yenilirsin. Durmak yok, yola devam vobcular enseyi karartmayın
    Big abi neden gitti söylemedin abim,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Yarinda sanayiler giderse bal kaymak olur..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Down veriyorlar yine satış derinlesirse pala göz ardı edemez artık. Yinede tinlamazsa sonrası yukarı agresif olur.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu arada bisttin palası hakkaten çok ballı, yarın global borsaları özellikle dowu feci şekilde zopalıyacaklar diye düşünüyorum.
    Daxı zopalamadılar ama dowu zopalıyorlar dow ayı piyasasına girdiği için tahminim tuttu, müneccim olduğumdan değil.
    Ne demişler eski borsacı abilerimiz.
    Trend is my firend
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hele short, Rüzgâra karşı yürütmektir.Arkadaslarimin çoğu shortta battı.Oturdum,çok uzun hesap yaptım

16 yıllık vob hayatımda zararlarım shortta olmuş.. eğer sadece long flat olsaymışım şimdikinden çok daha varlıklı olurmuşum.Bunun için Artık Asla short yapmama kararı aldım.Sistem sat dediğinde flat olup bekleyeceğim.. tek yönlü bir vob ile devam edeceğim..
    bu yanlış bana göre.....mesela ben zarar ettiğimde hemen zarar etmemiş gibi poziğsyon değiştirip şort ve long pozisyonlarında zarardan kara geçtiğm çok oldu.....beklemek en kötüsü bana göre.....

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Nuri hoca kanalında ,temmuz ayı ortasinda; Borsada hareket beklemiyorum.Agustos sonuna kadar yatay,aşağı hareket bekliyorum.Gidin tatilinizi yapın...ısrarla ifade etti.

Borsa 2350 den 3150 ye geldi...

ve Hocamız artık her pazar kanalda yaptığı yorumları yapmıyor...Artık kanala çıkmıyor
    Nuri sevgen önceleri piyasayı iyi okuyan kurt bir vob yorumcusu idi.....ama son bir yıldır....vob olsun borsa olsun iyi okuyup yorum yapamadı malesef.....onu dinleyenler iyi zarar etti....vob şuan çok değişik bir evreye girdi.....birileri istediği gibi az kontrat ile gün içi çok sert hareketler yapıyor....ve çok sayıda küçüğün paralarını her iki yönde aldılar......

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Beyler bu işin bileni yok. Herkes beklentisi söyler ama kesinlikle dikkate almamak lazım. Bu işin bileni olsa uzmanların hiç biri aracı kurumlarda maaşlı eleman olmaz. Kaldiracli piyasa 2 tavan yakala sermayeni 3 e katla 2 günde. Bir viopcu ancak diğer bir viopcunun yorumunu belki onemseyebilir. Sporcu ve kurum calisanlarinin lafları boş bizler için. Hele viop yapmayan o psikolojiyi bilmeyen bir analist yorumcu acemidir benim için. Güç sizde sizin ongorulerinizde. Vakıf halkın hatta tüm bankaların sicrayacagi barizdi. Bu enflasyon ve faizde hisse senedi de bir değer olduğu için faiz ve enflasyonda etkilenmek zorunda. Emlak konut 2013 lerde arz olduğunda 2.70 fiyat hatırlıyorum. Dolar 1.90 di. Halk bankasini 25.00 lerde hatırlıyorum dolar bazlı dibib dibinde bsnkalar ve birkac tahta.
    bu yazdıkların son derece doğru.....

8. Bugün en beğendiğim yazıydı

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Zaferimiz, Bayramımız Kutlu Olsun ...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...02#post6072702
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 583/1000 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız