Sayfa 98/210 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Anlık SKBNK %70, ISGYO %53 getiri sunuyor, ilgilenenlere..

2.  Alıntı Originally Posted by ekmekarasiekmek Yazıyı Oku
    merhaba. örneğin eylül ayının ilk günü bu işlemi yapmak istersek satış vereceğimiz kontrat 0922 mi olmalı 1022 mi?
    İkisi de olur ancak 0922 yapın, bizim viopta ilk kontratlarda işlem derinliği oluyor, sonrakinde hacim çok az ve alım satım fiyatları arasında fark oluyor, dikkat etmeden işlem yaparsanız kötü bir fiyattan gerçekleşebilir.

3. skbank 25 kademe alındı
    %85.20 oran
    bu ay oldukça güzel oranlar bulduk.
    inşallah sonuda güzel olur.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. tskb oldukça iyi oranlar veriyor şu anda
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    skbank 25 kademe alındı
    %85.20 oran
    bu ay oldukça güzel oranlar bulduk.
    inşallah sonuda güzel olur.
    Forumda rekor oldu sanırım, tebrik ederim.
    Aylık %7 demek, teminatın düşük getirisini de hesaba katınca toplamda biraz daha düşecek ama olsun yine de çok yüksek.
    Ziraat aylık %1.69'la kredi veriyor hala, 200 bin çekip girmeyi düşündüm ama emin olamadım, her ay böyle iyi oran olmuyor.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    İkisi de olur ancak 0922 yapın, bizim viopta ilk kontratlarda işlem derinliği oluyor, sonrakinde hacim çok az ve alım satım fiyatları arasında fark oluyor, dikkat etmeden işlem yaparsanız kötü bir fiyattan gerçekleşebilir.
    teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Her zaman böyle olmuyor. Bazen vadeli fiyatının spot altına düştüğü oluyor. Bu genelde anomali ve anlık oluyor. Bazen de temettü vs. sebebiyle olabiliyor.

Yok

Net getiri hesabında değişik parametreler devreye giriyor(komisyon oranı, vade, viop nema oranı, pozisyon açtıktan sonra fiyatların seyri vs.).
    Bi excel paylaşmıştım bununla ilgili. Geçmiş gönderilerimde vardır bu başlıkta
    teşekkürler yuji. vioprbitrajhesaplama_v1 tablosu güncel midir? bu tabloya göre eylül ayında işlem yapabilir miyiz? ayrıca kavramlara yabancı olduğum için tablodaki MK-BRÜT-FAİZ22-KOMİSYON-MARJ başlıklarını anlayamadım. bu konuda kısa bir özet geçerseniz memnun olurum. tekrardan teşekkürler.

Sayfa 98/210 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •