Sayfa 634/1000 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Viop XLIII

1. ABD Hazine Bakanı, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasındaki ilerleme konusunda iyimser

WASHINGTON (AA) - ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasının hayata geçirilmesi konusunda kaydedilen önemli ilerlemeye ilişkin iyimser olduğunu ifade etti.

ABD Hazine Bakanlığından yapılan açıklamada, Yellen'ın İngiltere Maliye Bakanı Nadhim Zahawi ile görüştüğü bildirildi.

Yellen, söz konusu görüşmede, ABD ve İngiltere'nin bir dizi ortak küresel hedef ve öncelik çerçevesinde yakın bir şekilde çalıştığını aktardı.

Bunlardan en öne çıkanın Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına karşı verilen ortak tepki olduğuna işaret eden Yellen, İngiltere'nin G7'nin Rus petrolüne tavan fiyat getirme çalışmalarında kilit bir müttefik olduğunu aktardı.

Yellen, "Tavan fiyat uygulamasını hayata geçirmek için ekiplerimiz ve tüm G7'nin kaydettiği önemli ilerleme konusunda gerçekten iyimserim." değerlendirmesinde bulundu.

Tavan fiyat uygulamasının 2 temel hedefe katkı sunacağına dikkati çeken Yellen, ilk olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in savaşı sürdürmeye devam etmek için ihtiyaç duyduğu geliri azaltacağını dile getirdi.

Yellen, uygulamanın katkı sunacağı diğer hedefin ise küresel pazar için güvenilir petrol arzının sürdürülmesi ve enerji fiyatları üzerinde aşağı yönlü baskının oluşturulması olduğunu kaydetti.

Rusya'nın başlattığı savaşın küresel olarak enerji fiyatlarının yükselmesine neden olduğunu belirten Yellen, "Bence tavan fiyat, küresel piyasalara daha düşük fiyatlarla istikrarlı bir petrol akışı sağlayarak enflasyonla mücadele etmek için sahip olduğumuz en güçlü araçlardan biri." ifadesini kullandı.

Yellen, Rus petrol üretiminin çoğunun durdurulması halinde, bir fiyat tavanı olmadan küresel enerji fiyatlarında büyük bir artış tehdidiyle karşı karşıya olunduğunu kaydetti.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby de, G7 maliye bakanlarının cuma günü bir araya gelerek, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasını görüşeceklerini duyurmuştu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    __________________________________________________ __

Yaptırımlar Rusya yerine AB yi vurdu.

YTD

Borsa kralı Nasrullah AYAN canlı yayında kalp krizi geçirdi dün ...Malesef vefat etti....vaybe hemşerim ne canlar yaktın...ne paralar kazandın.... ve kısacık hayatta elveda bile diyemedin.....offff.....ve hazin son.... ondan bahseden bir avuç insan ....Allah Rahmet etsin.....kalp krizi keçirdiği anlar bakmak isteyenler için...
    https://www.youtube.com/watch?v=vWvH31DBtfI

3. Ben genele yazayım, öyle bir kutsal kase formülü bulamadım. Bulacagima da inancım zayıf.

Dediğin gibi şans.

Veya hissi kablel vuku
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    o da olur yeterki grafik açık olsun..

yalnız çağrı bir yorum bekelrim özelden .düşüncelerin benim için değerli..
    öğrenmek istediğim bu zamanlama teknik veya temelle yapılabilir mi ?
    ben tamamen kısmetli olmama bağlıyorum açıkcası bunun gibi hareketlerimi?

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sonuçta ben de öyle idim kimseyi eleştirmiyorim.

Sürse 8 liraya alabilecek misin?

Iste psikoloji dio ya yemekci abeyim.

Psikoloji o işte. Alabilecek misin? Sen alırsın gibi bu işi bilion pisyedili abey.

benim alış mantığım farklı ...ben düşen bıçağı tutan adamım borsada !! ha gücüm çevirmeye yetmez o başka...
    ama birşey bilriim...tahtacılar beni korkutamazlar...çünkü alacağım senedin değerini bilirim.ama değerini bilmek önemli mi dersen ..hayır değil ruhunu bilmek oluyor..ama değerini bilirim demek havalı oluyoo...

y.t.d

5. Önemli olan yanılınca ne yaptığın.

Mesela bantas diye bi hisse aldım herhalde 3 liraya girdim 1 seneye yaklaştı.

Bilanço desen bilanço temel desen temel teknik desen teknik.

Tık yok tık. Gitmiyor. Girerken öyle bi inançla girdim ki elim de satmaya gitmiyor. Bilanço da bozmuyor. Ne yapacaksın yerine kaç tane gurup çıktığım alıp uçan kağıt oldu. Olmuyor.

Hissede yanılınca ozetle bekliyorum.

Viop da yanılma aidatını ( stop ) ödeyip bir süre kenarda bekliyorum.

Stop olamadığım zamanlarda genelde batıyorum.

1.5 senedir batmadık çok şükür nazar değmesin diyelim nasip. Naci de de batmadik da eh işte battık gibi olduk say.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben genele yazayım, öyle bir kutsal kase formülü bulamadım. Bulacagima da inancım zayıf.

Dediğin gibi şans.

Veya hissi kablel vuku

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Borsa kralı Nasrullah AYAN canlı yayında kalp krizi geçirdi dün ...Malesef vefat etti....vaybe hemşerim ne canlar yaktın...ne paralar kazandın.... ve kısacık hayatta elveda bile diyemedin.....offff.....ve hazin son.... ondan bahseden bir avuç insan ....Allah Rahmet etsin.....kalp krizi keçirdiği anlar bakmak isteyenler için...
    https://www.youtube.com/watch?v=vWvH31DBtfI
    ölmedi sağ diye biliyorum düzelirse belki tövbe eder helallik alır diyecem de kimden nasıl alacak teknik olarak imkansız
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

başka örmekler de verebilriim merakını cezbettiyse

y.t.d.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Önemli olan yanılınca ne yaptığın.

Mesela bantas diye bi hisse aldım herhalde 3 liraya girdim 1 seneye yaklaştı.

Bilanço desen bilanço temel desen temel teknik desen teknik.

Tık yok tık. Gitmiyor. Girerken öyle bi inançla girdim ki elim de satmaya gitmiyor. Bilanço da bozmuyor. Ne yapacaksın yerine kaç tane gurup çıktığım alıp uçan kağıt oldu. Olmuyor.

Hissede yanılınca ozetle bekliyorum.

Viop da yanılma aidatını ( stop ) ödeyip bir süre kenarda bekliyorum.

Stop olamadığım zamanlarda genelde batıyorum.

1.5 senedir batmadık çok şükür nazar değmesin diyelim nasip. Naci de de batmadik da eh işte battık gibi olduk say.

Haziran 2008 yılından 2019 eylül ayına kadar hep düşmüş ki bu 11 yılda her sene temettü vermiş.
    2 dolar cıvarında 10 bin lot ile portföyüme almaya başladım 4 yıl sürekli aldım en son 1 dolar cıvarında 50 bin lot aldım ve 100 bin lot ile finali yaptım ben sattım benden sonra 3 e katladı.
    Güncelde 2.75 ila 4 dolar cıvarında geziniyor.

YTD

Sayfa 634/1000 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •