Sayfa 367/549 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Vicdansız 73 e kadar gömmüş

2. Tektu dün resmi olarak, sermaye tavanini 2021 yilina kadar 300 milyonda tutmak icin SPK ya basvurmus.

SPK demezmi, bu son tamamlanmis tesis ve villalarla, nasil olurda hala 300 milyona baglarsin diye ????

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Tektu dün resmi olarak, sermaye tavanini 2021 yilina kadar 300 milyonda tutmak icin SPK ya basvurmus.

SPK demezmi, bu son tamamlanmis tesis ve villalarla, nasil olurda hala 300 milyona baglarsin diye ????
    dermi sence
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Tektu dün resmi olarak, sermaye tavanini 2021 yilina kadar 300 milyonda tutmak icin SPK ya basvurmus.

Sermaye artırımına kaynak teşkil edecek varlıkları olsaydı, süre uzatımına gitmezdi dostum. Evet, sermaye artırabilir ama, iç kaynaklardan (bedelsiz) değil, bedelli artırabilir, o da mümkün değil.
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Sermaye artırımına kaynak teşkil edecek varlıkları olsaydı, süre uzatımına gitmezdi dostum. Evet, sermaye artırabilir ama, iç kaynaklardan (bedelsiz) değil, bedelli artırabilir, o da mümkün değil.

Asiri derecede dusuk bir profil sergilemekte (hisse ve sirket)
    Ve sanirim, cok kisi vedalasti hisseden.

Asiri derecede dusuk bir profil sergilemekte (hisse ve sirket)
    Ve sanirim, cok kisi vedalasti hisseden.
    Çok kişi vedalaşsa böyle diri durmaz dostum. Bence vedalaşamadığı için, bir 85 yaptırıyor, kimse bu dümeni yemiyor. Ben şahsen yemem
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Yağ da amele yevmiyesine devam

8. Islemler zayiflamaya basladi..

Sayfa 367/549 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •