Sayfa 638/1000 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Enişte diye birisinin sohbet odasını dinledim. Zam yapılıyormuş erken seçim varmış. Buna hazırlıkmış. Ya arkadaş erken seçime gidecek biri zam niye yapar?
    Bahane olsun..
    Herkes erken seçim istiyor... İstiyor da... Bu sübvanseleri yeni iktidar kaldırınca asıl tatava kopar..
    Bu hafta haber çıkmazsa da zor.. Kasım sonundan sonra köy yolları kapanır...

15+ aydır erken seçim diye diye 9 ay kaldı...
    20 yıl öküz gibi bakıldı, 9 ay daha duruversinler...
    Memento mori

1 Eylül Perşembe:
    Bugün çok vuruşmalı bir seans beklentim var. Gerek makas ayarı, gerek teb'in yüklü satışı.
    Ekran izleyenlerin, ellerini ayarlaması gerekebilir. Ayu Metin abi günlerdir ayıyı çağırıyor, azami dikkat.
    eregl-kchol-tcell-tuprs gibi tahtaları basabilirler. Bankalarda da bakalım ne yapacaklar, vakıf bugün bir tavan daha yapabilir mi görelim? Bence 7,65-7,80 gibi kaldırıp oradan bunu da basacaklar.
    Sabah sabah ayılık yaptım. Bol şans herkese.

3. “Ufak detaylar, zaman içerisinde büyük farklar yaratır.â€

Hiçbir mal sizin değil, neyi bölüşemiyorsunuz
    Hiçbir can sizin değil, niye dövüşüyorsunuz

Denizlerde sezon açıldı.
    Zamlar peş peşe geldi,
    Yeni vade viop ta neler olacak,? XU100 de düzeltme yakın mı ?..

Gönlümüzden geçen tüm güzelliklerin olması dileğiyle iyi seanslar bol kazançlar.

4.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    1 Eylül Perşembe:
    Bugün çok vuruşmalı bir seans beklentim var. Gerek makas ayarı, gerek teb'in yüklü satışı.
    Ekran izleyenlerin, ellerini ayarlaması gerekebilir. Ayu Metin abi günlerdir ayıyı çağırıyor, azami dikkat.
    eregl-kchol-tcell-tuprs gibi tahtaları basabilirler. Bankalarda da bakalım ne yapacaklar, vakıf bugün bir tavan daha yapabilir mi görelim? Bence 7,65-7,80 gibi kaldırıp oradan bunu da basacaklar.
    Sabah sabah ayılık yaptım. Bol şans herkese.
    Ben de düşüş değil ama düzeltme bekliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Acı ama gerçek.
    Sadece iyi olan ne zaman öleceğimizi bilmiyoruz.!
    Acı, gerçek ama adil!

6. Şu ölüm konusunu kapatalım, komşu vefat etti zaten. İçim parçalanıyor. İki genç kızı vardı.

7. metin68 gün bal ayılarının günü. Balınız bol olsun.

8. Son dakika: Doğal gaz ve elektrik tarifesine büyük zam geldi. BOTAŞ, yüksek doğal gaz fiyatlarının bügüne kadar tam olarak yansıtılmadığını belirterek, konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatına yüzde 20,4 ve elektrikte ise mesken abonelerinin tarifesine yüzde 20 zam yapıldığını duyurdu

Sayfa 638/1000 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •