Sayfa 662/1195 İlkİlk ... 1625626126526606616626636646727127621162 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle tutuklanan daha sonra itiraz üzerine konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu'nun ev hapsinin kaldırılması talebi reddedildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aldıkta ne oldu yeniden bitti 6 ay içinde,sadece alınanlar yanına kar,
    Öyle demeyin kar kardır, mesela 1 senedir, ayçiçek ve zeytin yağına bulaşık deterjanına para vermiyorum, hala, 3x5 ayçiçek, 4x5 z.yağı ve 1 tane 105 lik fairy var stokta )) 115 lik fairy 100 liraya almıştım dün 100 lük gözüme ilişti tam 305 liraydı.
    Hakakten bu gidişin sonu ne olacak.
    Bana gelirsek, piyasadan ucuza gördüklerimi toplamaya devam ederim. Ne zamanki d.gaz elektrik akaryakıt zmaları durursa stokum o zaman durur. Yada stok yapacak param biterse bende biterim.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Fiyatların dur duragi yok.
    Pekgyo ile aranız nasıl Sayın decamercion?
    Valla 2 üzeri maliyetime(fiyat oalark, yoksa zaman ve enflasyon olarak değil) gelenleri verdim. Elimde 1/4 ü kaldı. Şerefless gidecek çok gidecek de du bakalım, motorları soğutuyor.
    Ama o taşkesenlioğlu yargılanırda idam alaırsa tabuuresine tekmeyi gözümü kırpmadan vururum. Baştakiler adam! olsalar hasan peker gibiler kedi gibi gezerler ama işte.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle tutuklanan daha sonra itiraz üzerine konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu'nun ev hapsinin kaldırılması talebi reddedildi.
    eee tabii...şimdi salıverseler gidecek konser falan verecek, sonra uğraş..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,009
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ,zaman gelecek onlarda yargılanacak,kaçmak yok,çünkü kaçan ininde ensenelecek,çünkü sistem döngüsü bu,sistemden kaçış yoktur,mutlaka ettiğini bulursun,ata sözü ne der güvendiğin dağlara kar yağmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,009
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    eee tabii...şimdi salıverseler gidecek konser falan verecek, sonra uğraş..
    Hernedense devamlı söyleniriz,bu savcı,hakim kolluk kuvvetleri vs neden hep talimatlan hareket ediyor,bunlar TC adalet sistemini yerine neden getirmiyor ?,illa talimatmı lazım ?,devamlı bunları bir köşeye yazıyoruz

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Bugün de, OTOKAR, ALARKO ve TSKB tavan olmuş.
    Vakıf ve Halk, bayrağı devretti.

Pandemi nedeniyle getirilen %10 tavan sınırı derhal kaldırılmalı.

Bugün, Bist-100'de, en çok kaybettiren Tüpraş ve Şişe oldu.
    Tavan olmasalar da, bankalar, USAIN BOLT modunda, koşuya devam ediyorlar.

640$+KDV seviyesindeki inşaat demiri fiyatları bugün 70$ artarak 710$+KDV seviyelerini gördü.
    (Elektrik ve doğalgaz zamları etkisi)
    Dün 100$ seviyelerinde olan demir cevheri fiyatı 96$ seviyelerine geriledi.
    (Çin etkisi) /Matriks Haber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 662/1195 İlkİlk ... 1625626126526606616626636646727127621162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •