Sayfa 666/1000 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende ısc günlük grafiğine göre atladım 2 dk 3.000 yapıştırdı.
    pıst 100 tepe bölgesinde olduğu için günlükçüye göre makinalar oyun kuruyor.
    bizde mecburen yakın stoploslu oynuyoruz.
    Ballıyız heralde, tüpü günün en düşüğünden almış oldum bir anda, sansa bak ya
    Hamdım Piştim Yandım

Benzin ve motorine indirim geliyor!
    Yarın gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 2 TL benzinde ise 1 TL'nin üzerinde indirim gelmesi bekleniyor
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. İzmir'in kavakları...
    Dökülür yaprakları...
    Bize de derler ÇAKICI...
    Yar fidan boylum...

Yakarız konakları!

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    340 altı günlük kapanışlara dikkat et
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    yarınn alsaydın daha düşük alcaktın belkım

Taşınan Açıklar artmasa da devam ediyor, HALKB daki 700 bin lot piyasadan ödünç bulamamış görünüyor ama ilerleyen dakikalarda bulacaktır, VAKBN tahtasına da açıkcılar gelmeye başlamışlar, THYAO EREGL AKBNK GARAN İSCTR HALKB YKBNK VAKBN PETKM SAHOL SİSE taşınmış,

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yarınn alsaydın daha düşük alcaktın belkım
    Akşam kapanışta zıplarsa veririm çorba param çıkar deye şeyttürdüm dayucuğum, belli olmuyor bazan fışkırttırıveriyollar
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam kapanışta zıplarsa veririm çorba param çıkar deye şeyttürdüm dayucuğum, belli olmuyor bazan fışkırttırıveriyollar
    Ne biçim hacim dayu. Kan gövdeyi götürüyor. Bedava para veriyorlar bildiğin. Alveralveralver al verr ver al verr ver ver ver alalalalalal derken ekmamıza baktık.

Ben yemeğimi yedim, doydum. Hesabı PALA ödeyecek. Emeği geçenlere teşekkürler, iyi akşamlar.

Bu masada şu dakikadan sonra olacaklardan benim bilgim de yok ilgim de yok haberim bile olmasa olur. Sevgiler.

Sayfa 666/1000 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •