Sayfa 706/2208 İlkİlk ... 20660665669670470570670770871675680612061706 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    2d
    Fransa

Tüm nükleer santralleri tüm güçte çalıştırma kararı aldı.
    @erefefik

2. Erdoğan: İstanbul, kuruluşumuzdan bugüne tüm zaferlerimizin olduğu gibi, 2023 seçimlerinin de Allah'ın izniyle lokomotifi olacaktır.
    Who?
    @who98408150
    ·
    18d
    İki defa İstanbul’u kaybettiğini söylesek mi?
    Op.Dr.Mehmet Okan Özdemir
    @opdrokanozdemir
    ·
    3d
    Kim söyleyecek?
    )))))))))))))))))))))))))))))))))
    @erefefik

3. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    5s
    Benzine 1 lira 51 kuruş,
    Motorine 2 lira 41 kuruş indirim geldi.
    @erefefik

4. Kucuk Moskovali ★
    @kucukmoskovali
    Napoli'de italyanlar elektrik faturalarını yakıp belediye binasını kuşatmışlar ve faturaları ödemeyeceğiz demişler, yanlarındayız.
    https://mobile.twitter.com/kucukmosk...95269106696192
    @erefefik

5. Ortalama 82 bin kişinin katıldığı 5 sorulul "2. Tur seçim anketinde" Tayyip Erdoğan'a karşı muhalif adayların oy oranı:

Kemal Kılıçdaroğlu: %66
    Ekrem İmamoğlu: %68
    Muharrem İnce: %77
    Ümit Özdağ: %78
    Mansur Yavaş: %89
    @erefefik

6. Tanju ÖZCAN
    @tanjuozcanchp
    ·
    7s
    Yallah
    @erefefik

7. Inside Eat Türkçe
    @insideeattr
    İngiltere'deki ürün aroma verici içermezken,
    Türkiye'deki üründe VAR!
    İngiltere'deki ürün soya fasulyesi ürünü içermezken,
    Türkiye'deki üründe VAR!
    İngiltere'deki ürün doğal baharat içerirken,
    Türkiye'deki üründe YOK!
    Ellere öyle, bize niye böyle?!
    @erefefik

8. Av. Deniz Akbıyık
    @denizakb3
    NBA'de oynamış Amerikalı basketçi bir arkadaşım var. Geçen sezon Türkiye'de geldi. Gıda kalitesi hakkında uyarmıştım, dönerken bana bu kadar kötü olduğunu tahmin edememiştim dedi. Türkiye'de gıda kontrolü neredeyse yok. Yediğimiz her şey zehirli, sağlıklı beslenmek mümkün değil.
    Paketli gıdalar bildiğimiz üzere korkunç. Yurtdışında Türkiye'de satılan çoğu ürünü satmanız mümkün değil. Bu arada paketli gıda derken çikolata, cips değil sadece; yoğurt gibi sağlıklı sandıklarımız dahil. Meyve, sebze, et gibi gıdalar da sağlıklı sanmamıza rağmen ilaç yüklü.

Yediğimiz içtiğimiz şeylerden ibaretiz. Vücudumuzdaki tüm atıklar ruh halimizden bağışıklık sistemimize kadar en büyük etken. Aldığımız nefes bile çoğu zaman zehirli; ülkemizin ithal ettiği çöpler, atıklar, kontrolsüz sanayi hepsi aldığımız nefesle vücudumuzda birikiyor.

Nükleer santral diyorlar bir de. Ben heyheyleniyorum. Dingonun ahırı gibi kontrolsüz, hukuksuz ve disiplinsiz bir kaos içerisindeyiz. Günbegün zehirleniyoruz, kimsenin umrunda değil. Yapabileceğimiz hiçbir şey yok; hesap sormaktan başka. Bu koşullarda hiçbirimiz sağlıklı değiliz.

Abd ve nba vurgusunu yediklerine dikkatini ve birçok ülkeyi gezdiğini belirtmek için yaptım of ya. Kaç kişi paket içeriğine o denli pro bir sporcu kadar dikkat eder? Biri de çıkıp demiş ki türk yemekleri amerikan yemeklerinden daha sağlıklı🤦🏼*♀️ ben ne diyorum siz be diyosunuz ya

tekrar ediyorum "birine" anlatır gibi ajshsjs paketlerin içindekiler kısmı var ya; Türkiye'de gördüğünüz birçok içerik dünyada YASAK. Bakın ucuz ürün pahalı ürün fast food falan fark etmeden YASAKLIYORLAR kanun eliyle. Yada misal domates için; trde kullanılan İLAÇLARIN ÇOĞU YASAK

Anlamayanlar için şu örneği verelim. Tadım markası türklerden nefret edip zehirlemek mi istiyor? Hayır, bu içerikler daha uzun ömürlü, daha ucuz vs ama İngiltere yasaklamış o yüzden kullanamıyorlar. Yasak olmasa orda da kolaya kaçılırdı. Ama devlet halk sağlığını düşünüyor orda
    ............................................
    @erefefik

Sayfa 706/2208 İlkİlk ... 20660665669670470570670770871675680612061706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •