Sayfa 1010/1122 İlkİlk ... 10510910960100010081009101010111012102010601110 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 8,073 - 8,080 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Luan Peres in sevgilisi Gabriela da enflasyona tepki gösterdi:

3 limon 3 Euro

https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...-euro-7345123/

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, dün sabah Encardım ile TEB atm'sine gidip 4000TL yatırmak istedim. (1 ay içerisinde 3 işlem ücretsiz yapılabiliyor) Parayı aldı, sonra teknik arıza deyip kartı iade etti, parayı yuttu, ekrana da 0850 ile başlayan bir numara yazıp, bu numarayı arayın dedi.

Ben numarayı aradım, Teb yetkilis çıktı, olayı anlattım, enpara (finansbank) müşterisi olduğumu öğrenince enparayı aramalısınız dedi. Enpara çözüm merkezine yazdım hemen, kayıt oluşturup en kısa sürede döneceğiz, sizin atm başında beklemenize gerek yok dediler.

Sonra bu sabah aradım, daha inceleme başlatmadık diye cevap verip, inceleme biter bitmez size haber vereceğiz yazdılar.

Daha önce başına bu tür para yutma olayı gelen arkadaş var mı acaba? Kaç günde çözülüyor, atm önünde parayı da saymıştım, herhalde atm kamerası çekmiştir, umarım bir sorun çıkmaz. Başına gelen, bilgisi olan varsa, haber verirse sevinirim...
    Sube dışı atmleri kullanmamaya çalışın geri dönüş daha uzun olabilir şube bankamatiginde en kötü ayni gün hallolur diye düşünüyorum

3. 1010 sayfa oldu başlık
    Eli uğurlu biri yeni başlığı açsın da enflasyon düşer belki.

Haa bir de tezgah altı falan yok artık
    Başlık sadece "banka mevduat faizleri-7" olsa da olur bence.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Sube dışı atmleri kullanmamaya çalışın geri dönüş daha uzun olabilir şube bankamatiginde en kötü ayni gün hallolur diye düşünüyorum
    Çok doğru bir tespit.
    Şube ATM’lerinde her gün mesai bitmeden Şube personeli tarafından günsonu mutabakatı yapıldığı için aynı gün sorun çözülür. Hatta mesai saatleri içinde para kaptırırsanız Şubeye girip, durumu yetkili personele bildirirseniz, çözüm daha kusa bile sürer.

5. Kısa sürmüyor tutanak vs bir sürü ıvır zıvır
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çok doğru bir tespit.
    Şube ATM’lerinde her gün mesai bitmeden Şube personeli tarafından günsonu mutabakatı yapıldığı için aynı gün sorun çözülür. Hatta mesai saatleri içinde para kaptırırsanız Şubeye girip, durumu yetkili personele bildirirseniz, çözüm daha kusa bile sürer.

Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kısa sürmüyor tutanak vs bir sürü ıvır zıvır
    Kısa derken; 3-5 gün sürmüyor, aynı gün halloluyor anlamında.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1010 sayfa oldu başlık
    Eli uğurlu biri yeni başlığı açsın da enflasyon düşer belki.

Haa bir de tezgah altı falan yok artık
    Başlık sadece "banka mevduat faizleri-7" olsa da olur bence.
    kkm fanboys da olabilir

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kkm fanboys da olabilir
    Eski tip klasik nevduat diye birşey kalmadığına göre o da olur.

Sayfa 1010/1122 İlkİlk ... 10510910960100010081009101010111012102010601110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •