Sayfa 1011/1122 İlkİlk ... 11511911961100110091010101110121013102110611111 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 8,081 - 8,088 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Sube dışı atmleri kullanmamaya çalışın geri dönüş daha uzun olabilir şube bankamatiginde en kötü ayni gün hallolur diye düşünüyorum
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bundan sonra ben de dediğiniz gibi yapacağım...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, dün sabah Encardım ile TEB atm'sine gidip 4000TL yatırmak istedim. (1 ay içerisinde 3 işlem ücretsiz yapılabiliyor) Parayı aldı, sonra teknik arıza deyip kartı iade etti, parayı yuttu, ekrana da 0850 ile başlayan bir numara yazıp, bu numarayı arayın dedi.

Ben numarayı aradım, Teb yetkilis çıktı, olayı anlattım, enpara (finansbank) müşterisi olduğumu öğrenince enparayı aramalısınız dedi. Enpara çözüm merkezine yazdım hemen, kayıt oluşturup en kısa sürede döneceğiz, sizin atm başında beklemenize gerek yok dediler.

Sonra bu sabah aradım, daha inceleme başlatmadık diye cevap verip, inceleme biter bitmez size haber vereceğiz yazdılar.

Daha önce başına bu tür para yutma olayı gelen arkadaş var mı acaba? Kaç günde çözülüyor, atm önünde parayı da saymıştım, herhalde atm kamerası çekmiştir, umarım bir sorun çıkmaz. Başına gelen, bilgisi olan varsa, haber verirse sevinirim...
    Nkolay kartımla pttmatikte oldu aynısı hemen aradım incelemeye aldik haber vericez dediler 1kere aradılar 15 gun sonra para yatii .

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Arkadaşlar, dün sabah Encardım ile TEB atm'sine gidip 4000TL yatırmak istedim. (1 ay içerisinde 3 işlem ücretsiz yapılabiliyor) Parayı aldı, sonra teknik arıza deyip kartı iade etti, parayı yuttu, ekrana da 0850 ile başlayan bir numara yazıp, bu numarayı arayın dedi.

Ben numarayı aradım, Teb yetkilis çıktı, olayı anlattım, enpara (finansbank) müşterisi olduğumu öğrenince enparayı aramalısınız dedi. Enpara çözüm merkezine yazdım hemen, kayıt oluşturup en kısa sürede döneceğiz, sizin atm başında beklemenize gerek yok dediler.

Sonra bu sabah aradım, daha inceleme başlatmadık diye cevap verip, inceleme biter bitmez size haber vereceğiz yazdılar.

Daha önce başına bu tür para yutma olayı gelen arkadaş var mı acaba? Kaç günde çözülüyor, atm önünde parayı da saymıştım, herhalde atm kamerası çekmiştir, umarım bir sorun çıkmaz. Başına gelen, bilgisi olan varsa, haber verirse sevinirim...
    hallolur. atm önünde parayı saymasanız bile atm ye saat kaçta ne kadar para girmiş o an kamerada el sallayan hangi yurt paydaşıymış falan eşleşir. halleder finansbank & bnp paribas teb .
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hiiiiiiiiiiççççç bişi olmaz diye boşuna demiyoruz burada aylardır hatta senelerdir..

Benzin 7 tl iken dese idi ki birisi 15 tl olacak seneye..
    Owww battık ettik moratoryum sokaklarda araba kalmaz cart curtt..

Deel 15 30 u gördü..
    Yine de bi gr gevşeme olmadı sokaklarda...
    Hayır bunu 20 yaşında birisi derse anlarım..derim ki tecrübesiz..öğrenir..
    Ama koca koca 40 ına 50 sine 60 ına gelmiş adamlar hala bu tür yorumlar yapınca komik oluyor..pokemonluk trollük oluyor işte..
    Titanik hızla batıyor.!!!
    Vatandaş aç.!!!
    Kan ağlıyor.!!!
    Kış kapıya dayandı.!!
    Kara kara düşünüyor.!!!
    Senin gibiler toplumdan bi haber.!!!
    A haber.!!!!

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...di-575305h.htm

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Titanik hızla batıyor.!!!
    Vatandaş aç.!!!
    Kan ağlıyor.!!!
    Kış kapıya dayandı.!!
    Kara kara düşünüyor.!!!
    Senin gibiler toplumdan bi haber.!!!
    A haber.!!!!

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...di-575305h.htm

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bu habere bir sen birde kadir inanır..hayvancılığın bittiği falan yok en temiz para o işte ..köylü bırakmaz ..benim tanıdığım hayvancılıkla uğraşanlar in hepsinin ekonomik durumu kralll..

Geçmiş olsun , ama halledilir, endişe etmeyin , bunu da iş olsun diye söylemiyorum.
    Encard ı , ilk çıktığı zamandan beri kullanırım , memnunum. Özellikle müşteri temsilciliği , bence uzak uzak ara benim diyen bankalara fark atar. Finansbank atm lerinde , belki de 8-10 defa başıma geldi , en geç ertesi gün hepsi halloldu. Farklı banka atm tecrübem yok. Ama süreç ile ilgili periyodik olarak bilgilendirilirdim hep. Farklı atm olduğu için uzar ama. 2 günde 1 , hatırlatın gene de.

7. Otomobil satın alabilmek için bazı ülkelerde ödenen vergi oranları:

[emoji631] ABD %3

[emoji629] Almanya %19

[emoji1112] Yunanistan %24

[emoji1250] Türkiye %220+%18

https://twitter.com/whisperhaber/sta...V1W6m4FWg&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Karaborsa günleri yakındır.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 1011/1122 İlkİlk ... 11511911961100110091010101110121013102110611111 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •