Originally Posted by
human01
Eregli sayfasında da yazdım.. Bu fiyatlar uzun vade için ucuz fiyatlar..Ucuz olmasnın tek nedenide konjektürel ... Elbet bu devirde bitecek ve isdmr yatırımcısına çok kazandıracaktır.Ama isdmr'in ereğliye göre bazı avantajları var.İsmr'in arazisi daha boş ve yatırıma daha uygun..Limanının hiterlandı ereğliye göre daha elverşli..Dahası halka açıklığı düşük ve ilerde yapabilecek bedelsizleri fiyatını çok daha başka yerlere taşıyabilir.Şu anda piyasa için pahalı gelen fiyat ileride çok ucuz kalacaktır. Ama bu hemen olacak bir şey değil.. Bekletecektir.. Kanımca bu kademeli ve uzun vadeli alan yatırımcılar için sorun değil avantajdır..İsdmr ilk defa borsaya açıldığında fiyat %50 civarına yakın gerilemişti. Ozaman da fiyat çok pahalı deniyordu... Ben ilk alımımı 1,65 den yapmıştım...Konjektür ozamanda bozuktu.. Ve 5 lerde satmıştım..Pahalandığını düşünüyordum. Verdiği temettülere ve şu anki fiyatına bakarsanız yorum yapmama da gerek kazlmaz.. Az çok toplayın derim.Risk var mı ? var..Yaşadığınız müddetçe her an ölme riskinizde var..Risk yoksa kazanç da yok... Bekletebilir ama bekleyene karşılığını da verir..Konjektürün dönmesi bence 1-3 yıl arası sürecektir. ISDMR'de siz e kazandracak en önemli şey sabırdır... Bu yoksa zaten bu konjektürde bu tür hisselere girilmez.
Tesekkur ederiz cok sağolun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Yer İmleri