Sayfa 6/582 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 41 - 48 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. ereğli tl..

kısa dönemli yükselen kanal içinde hareket eden hissede yine ortalamalara doğru geri çekilme yaşandı.ortalamalar ve yükselen kanal korunabilirse kanalın üst kısmına doğru yeni bir hareket gelebilir.kanal altı kapanış ise yeni dip arayışına sebep olur.

ereğli dolar ...

dolar bazlı çizgi grafikte görülebileceği gibi yatay bir alanda hareket devam ediyor.
    1,48 dolar yatay alan desteği
    1,68 dolar yatay alan direnci..

kırılım yönünde 0,20 kadar aşağı yada yukarı marj doğar..

2. Uzun vade temettü yatırımı için sizce ISDMR mi EREGL mi daha mantıklı. Şimdilik yarı yarıya biriktiriyorum ama birini ağırlık vermek isteseniz hangisi olurdu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Eregli sayfasında da yazdım.. Bu fiyatlar uzun vade için ucuz fiyatlar..Ucuz olmasnın tek nedenide konjektürel ... Elbet bu devirde bitecek ve isdmr yatırımcısına çok kazandıracaktır.Ama isdmr'in ereğliye göre bazı avantajları var.İsmr'in arazisi daha boş ve yatırıma daha uygun..Limanının hiterlandı ereğliye göre daha elverşli..Dahası halka açıklığı düşük ve ilerde yapabilecek bedelsizleri fiyatını çok daha başka yerlere taşıyabilir.Şu anda piyasa için pahalı gelen fiyat ileride çok ucuz kalacaktır. Ama bu hemen olacak bir şey değil.. Bekletecektir.. Kanımca bu kademeli ve uzun vadeli alan yatırımcılar için sorun değil avantajdır..İsdmr ilk defa borsaya açıldığında fiyat %50 civarına yakın gerilemişti. Ozaman da fiyat çok pahalı deniyordu... Ben ilk alımımı 1,65 den yapmıştım...Konjektür ozamanda bozuktu.. Ve 5 lerde satmıştım..Pahalandığını düşünüyordum. Verdiği temettülere ve şu anki fiyatına bakarsanız yorum yapmama da gerek kazlmaz.. Az çok toplayın derim.Risk var mı ? var..Yaşadığınız müddetçe her an ölme riskinizde var..Risk yoksa kazanç da yok... Bekletebilir ama bekleyene karşılığını da verir..Konjektürün dönmesi bence 1-3 yıl arası sürecektir. ISDMR'de siz e kazandracak en önemli şey sabırdır... Bu yoksa zaten bu konjektürde bu tür hisselere girilmez.
    Son düzenleme : human01; 04-09-2022 saat: 12:51.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Eregli sayfasında da yazdım.. Bu fiyatlar uzun vade için ucuz fiyatlar..Ucuz olmasnın tek nedenide konjektürel ... Elbet bu devirde bitecek ve isdmr yatırımcısına çok kazandıracaktır.Ama isdmr'in ereğliye göre bazı avantajları var.İsmr'in arazisi daha boş ve yatırıma daha uygun..Limanının hiterlandı ereğliye göre daha elverşli..Dahası halka açıklığı düşük ve ilerde yapabilecek bedelsizleri fiyatını çok daha başka yerlere taşıyabilir.Şu anda piyasa için pahalı gelen fiyat ileride çok ucuz kalacaktır. Ama bu hemen olacak bir şey değil.. Bekletecektir.. Kanımca bu kademeli ve uzun vadeli alan yatırımcılar için sorun değil avantajdır..İsdmr ilk defa borsaya açıldığında fiyat %50 civarına yakın gerilemişti. Ozaman da fiyat çok pahalı deniyordu... Ben ilk alımımı 1,65 den yapmıştım...Konjektür ozamanda bozuktu.. Ve 5 lerde satmıştım..Pahalandığını düşünüyordum. Verdiği temettülere ve şu anki fiyatına bakarsanız yorum yapmama da gerek kazlmaz.. Az çok toplayın derim.Risk var mı ? var..Yaşadığınız müddetçe her an ölme riskinizde var..Risk yoksa kazanç da yok... Bekletebilir ama bekleyene karşılığını da verir..Konjektürün dönmesi bence 1-3 yıl arası sürecektir. ISDMR'de siz e kazandracak en önemli şey sabırdır... Bu yoksa zaten bu konjektürde bu tür hisselere girilmez.
    Tesekkur ederiz cok sağolun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bir şekilde 1 eylülde fiyatlar artmaya başladı. Çinde artış yok ama navlun yüzünden buraları pek etkilemiyor. Şuan itibari ile fiyatlar artıyor. Bu artış devam edecek mi, talep nasıl şekillenecek 1-2 hafta zaman vermek gerekir. Henüz sevinmek yada karamsar olmak için erken. Fakat maliyet nedeni ile fiyatlar elektikle üretenler acısından zarar yazdırıyor.

Bu durum sürdürülemez, izmir demir çelik çoğunlukla cubuk demir veya hadde üretir. Kocaer mescier cağ celik kroman çelik icdaş diler çelik gibi, ereğli gibi yassı çelik üretmez. Bu firma vardiye düşürmüş, kapasite üretim azaltmış. Gerekcesi ise maliyetler.
    Sezgin Bey siz daha önce yüksek fırın kapatilamaz,kapatılırsa açılması bir süreç tarzında birşey söylemiştiniz.Mesela şu an mittal bazı fırınları kapatıyor bunları tekrar açmak istediginde ne kadarlık bir süre ve nasıl bir süreç ilerliyor.

6. Cezalandırılmaya devam

7. kimse yok heralde, boşuna gitmiyor hisse

8. Cezayı Bofa kesmek istemiş ama short açılmalı diye yazanlara karşı enigma bey efsane bir grafik dün paylaşmıştı.

Korkanlar Teknikçi arkadaşların grafiklerini okuyun o durumda değerlendirme yapın ..

Sayfa 6/582 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •