Sayfa 891/1000 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Kendini iç politikaya kaptırırsan , dış politikada akılcılık 20 sene sonra geliyor olmasın

kendi ülkende ota çiçek dersin yiyen yer , yemeyen yemez , ama dışarıda ota çiçek dersen
    o otu yedirirler sana ( ismini yazmayım bir prof. un lafı )

Emevi camisinde ne işimiz var abi kendi camilerimiz yok mu , yayılmacılık doğru bir dış politika değildir ama AKP tabanından bir tane itiraz gelmedi buna

israille düşmandık şimdi kanka olduk dini duygularla dış politikada birilerine dost/düşman olunmaz

insanlarımız ne zaman ki dış politika işleri realite, rasyonellik üzerine kurulur derse bu ülkenin önüne kimse geçemez
    Ama demezler , muhafazakarı da demez , solcusu da demez ,MHP lisi de , liberali diyebilir ama onlardan da yok ki ülkede
    onun için biraz daha pişeceğiz

2. İnsan geceye pozisyon ile girince ister istemez yanlış mı yaptık diye düşünüyor.

Geçen arazi satışı vs oldu DOHOL geri kaldı diye akşam pazarı aldım, bu sefer pijama ile başbakan karşılamıştı diye düşünce geldi. Resimleri kontrol ettim pijama değil eşofman, normal ev elbisesi gibi.

Internetten o şekilde açıklamaları görünce kafa rahatladı.

https://www.cayhaber.net/siyaset/ayd...ma-h18223.html
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

gunaydın gençler, dün akşam seansı şort pozları kapadım bugün boğaların son bir günü var yarın kısmetse tekrar vurcam şortları...yarın yine black friday olabilir....

4. bugün çok uç bişey olmadığı sürece poz açmıcam...

poker masasında yokum...

sadece his...

açıcak olsamda kozaa grubunu takip ederdim...

günaydın esnaf hayırlı işler

393450 lönk... 395500 den şort denerim

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    günaydın esnaf hayırlı işler

393450 lönk... 395500 den şort denerim
    395500 şortlar 394800 flat

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    gunaydın gençler, dün akşam seansı şort pozları kapadım bugün boğaların son bir günü var yarın kısmetse tekrar vurcam şortları...yarın yine black friday olabilir....
    Günaydın dayucuğum, bugün fışkırttırmada limit yok üüüleyse akşama kadar el ense yatalım yarın şeyttürürük
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bugün çok uç bişey olmadığı sürece poz açmıcam...

poker masasında yokum...

sadece his...

açıcak olsamda kozaa grubunu takip ederdim...
    tam işlem masası abi

bir aşağı bir yukarı, vur gitsin

Sayfa 891/1000 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •