Sayfa 24/1001 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Toptancı şekeri 30 TL'den alırım parasını aysonunda veririm diyor, sen de marketten 24 TL'den toplayıp ona götürüyorsun. Market fiyat artırdıkça toptancı da artırıyor. Toptancı ile sözleşmen olduğu için tekrar markete satamıyorsun.

Toptancı ay sonunda aldığını marketçiye satacak ya da onları öttürüp fiiyatı 50 ye 100 e çıkaracak ya da elinde patlayacak 10 TL ye satmaya çalışacak.

Patates, soğan vs denenmiş yöntem bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bankalarda sona mı geliyor zorlanmalar mevcut ,
    dışarıdaki bankaların çarpanlarına yakın olduğu söyleniyordu bugun yanlış duymadıysam haberin sonuna denk geldim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Basit olarak şöyle ihracat şirketlerinde yaptıklarını , bankalarda yapıyorlar onları dolar üzerinden yürüttüler ,
    banklarıda vıop üzerinden yürütüyorlar.
    basit düşünün para kazanın neden niçin bu badem sisteminde fazla sorgulamayın.
    kolay gelsin.
    sindoma53 adlı kullanıcı teşekkür ederim

4. Bankalarda yaptıkları tavan serilerini BIST30'da da yapsınlar da biz de çorbamızı kaynatalım.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bankalarda sona mı geliyor zorlanmalar mevcut ,
    dışarıdaki bankaların çarpanlarına yakın olduğu söyleniyordu bugun yanlış duymadıysam haberin sonuna denk geldim.

5. Zaten bura hacı baba tekkesi corba isteyen siraya giriyor .

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bankalarda sona mı geliyor zorlanmalar mevcut ,
    Hocam affınıza sığınaraktan orta vadede enflasyonla beraber GIDA Fiatlarda baya arttı borsada ki GIDA hisseleri hepsi ya aniden yada sırayla prim yapacak.
    Performans, ilgi ve büyüme ile detayları iyi inceleyip poz alınması mantıklı gibi ne dersiniz ?.

Akıllı olan fırsatı yakalar.
    Herkes kendi planlarıyla sorumlu.
    Şikayet etmek hafiflik.

7.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Bankalarda yaptıkları tavan serilerini BIST30'da da yapsınlar da biz de çorbamızı kaynatalım.
    Orada arbitrajcı bulamazlar iş zor. Bu ekip tek tek hisse bazında yapacak bence.

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Hocam affınıza sığınaraktan orta vadede enflasyonla beraber GIDA Fiatlarda baya arttı borsada ki GIDA hisseleri hepsi ya aniden yada sırayla prim yapacak.
    Performans, ilgi ve büyüme ile detayları iyi inceleyip poz alınması mantıklı gibi ne dersiniz ?.

Akıllı olan fırsatı yakalar.
    Herkes kendi planlarıyla sorumlu.
    Şikayet etmek hafiflik.
    Serasında gıda üreten veya sabit sözleşme ile ürünlerini alanlar şanslı olur. Fiyatlar arttığında marjlar o kadar artmayabilir, insanların alım gücü yok.

Mesela süt 50 TL olur ise kim alır, PNSUT'ün kendi çiftliği yok ise iş yapamaz.

Sayfa 24/1001 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •