Sen her ihtimale karşı 0.83 - 0.84 seviyelerini göz önünde bulundur hocam.
Yardım ve fikir paylaşımlarınız için çok teşekkürler hocam, şu haliyle ciddi risk barındırıyor, piyasada bu hengame mi desek dengesizlik mi desek karar vermeyi zorlaştırıyor, en yüksekten satma hedefim yok ama bir noktada tuşa basmak şart
Takaslar zaten darma duman dengesiz...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hocam dostların yaptığı her türlü paylaşım benim için çok kıymetli asla gevezelik olarak görmem, zaten borsa öyle bir mecra haline geldi ki ne doğru ne yanlış belli değil, ama hem sizin hemde Sn. T/A sağolsun hisse için birkaç güzel grafik çizdi, bende kafamda bir kaç nokta belirledim şuan ilki geçildi bitti diğerine yaklaşırken bende bir şeyler yaparım diye kafamda kurdum, bakalım tahtayı yapanlar kafasında ne kurmuş en önemlisi o![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hayırlısı diyelim hocam, dostlar kazandıkça ben mutlu olurum bu kadar kafa yormamın nedeni birazda olsa insanlara yardımcı olabilmek. Zaten T/A üstad bu amaçla açtı topiği bizde takılıyoruz burada.
Yer İmleri