Sayfa 55/582 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 433 - 440 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Vhisak bey hoşgeldiniz. Hakkınızı helal ediniz bir tartışmada taraf olmuş başkasında muhalif olmuş olabiliriz. Anımsadığım moderatör olayı vardı . Bir ilginçleşmişti durumlar. bir bu olaydan dolayı bu forumda artık yazmıcam beni sil moderator yazmıcam mevzu vardı. Yanlış mı anımsıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    İsdemiri Perşembe karanlık seansta 700bin lot satarak yüzde eksi 2.5 basan ak yatırım kimin malını satmış kim o malı almış takaslarda göremedim? Anlayan var mı? Bugün anlamamız gerekiyordu

**
    perşembe takasında ak yatırımdan 700 bin lot satış yok..

3.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Vhisak bey hoşgeldiniz. Hakkınızı helal ediniz bir tartışmada taraf olmuş başkasında muhalif olmuş olabiliriz. Anımsadığım moderatör olayı vardı . Bir ilginçleşmişti durumlar. bir bu olaydan dolayı bu forumda artık yazmıcam beni sil moderator yazmıcam mevzu vardı. Yanlış mı anımsıyorum.
    Hoşbulduk rica ederim helal etmeyecek bir durum yok varsa hakkım herkese helal olsun. Önümüze bakalım

4. İsim güzel olmuş, Demir adam. 😊

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yarından itibaren vurkaç sermayesini

2 kata çekiyorum bu sefer tüm karı ısdmr alarak bırakacağım

misal kar 5 bin diyelim 5 bin tl lik ısdmr hisseme ekleyeceğim uv de
    Senin yaptığını yapsam dedim, 5 K ayırdım kurtarmıyor, 10 k kurtarmıyor en az 50-100 binle yapmam lazım
    Bu arada Ereğli'den önce ne alıp tutmuşsam hepsine bakıyorum zirvelerini tazeliyorlar, çok ucuz kaldık hala çook ucuz..
    ama ucuz olmasa da bu kadar lot toplayamazdım o da kesin...Vur kaç yapayım dedim ayrı bir nakit en az 1000 bin hadi 50 bin falan lazım
    Yada 30 la başlamak

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Grafik uygundu bu hareket için , kendi mallarını alıp satıyorlar, bize değişen bir şey yok, 28 artık bir kale, kaleye gidip geliyor bazen yakın bazen uzak, uygun bir anda baskın yapacak ve kaleyi ele geçirecek.
    Perşembe akşamı ak yatırım satışı sonrası yorum. Kendi malını sattığı İçin alan geriye virman yapmıştır.

Sayfa 55/582 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •