Sayfa 671/1044 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bu hafta ya d*****n kuyruğu kopacak yada danayı serbest bırakacaklar

Çok hassas noktalara yaklaşıyor
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Sen her ihtimale karşı 0.83 - 0.84 seviyelerini göz önünde bulundur hocam.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sen her ihtimale karşı 0.83 - 0.84 seviyelerini göz önünde bulundur hocam.
    Yardım ve fikir paylaşımlarınız için çok teşekkürler hocam, şu haliyle ciddi risk barındırıyor, piyasada bu hengame mi desek dengesizlik mi desek karar vermeyi zorlaştırıyor, en yüksekten satma hedefim yok ama bir noktada tuşa basmak şart

Takaslar zaten darma duman dengesiz...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Lütfü hocam karar tabiki sana ait ben çizgilerin diline göre gevezelik yapıyorum.
    Dolar grafikte 83 -84 cente gelen yer, tl grafta da 15 - 15.30 a denk geliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Lütfü hocam karar tabiki sana ait ben çizgilerin diline göre gevezelik yapıyorum.
    Dolar grafikte 83 -84 cente gelen yer, tl grafta da 15 - 15.30 a denk geliyor.
    Hocam dostların yaptığı her türlü paylaşım benim için çok kıymetli asla gevezelik olarak görmem, zaten borsa öyle bir mecra haline geldi ki ne doğru ne yanlış belli değil, ama hem sizin hemde Sn. T/A sağolsun hisse için birkaç güzel grafik çizdi, bende kafamda bir kaç nokta belirledim şuan ilki geçildi bitti diğerine yaklaşırken bende bir şeyler yaparım diye kafamda kurdum, bakalım tahtayı yapanlar kafasında ne kurmuş en önemlisi o

6. Hayırlısı diyelim hocam, dostlar kazandıkça ben mutlu olurum bu kadar kafa yormamın nedeni birazda olsa insanlara yardımcı olabilmek. Zaten T/A üstad bu amaçla açtı topiği bizde takılıyoruz burada.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XU100 USD/TRY Mavi kanal üst bandı 1.94 usd üzerinde kaldıkça, turuncu kanal üst bandı 2.07 - 2.08 civarı.
    Burayı aşabilirsek ki bu hızla aşabiliriz Gri trend 2.7 usd ye kadar çıkabiliriz.
    USD grafiğine bir ekleme yapayım unutmuşum,

Önceki tepe pembe çizgi 2.25 usd var arada orası geçilirse 2.7 usd ye uzanabilir.

Sayfa 671/1044 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •