Sayfa 48/1001 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Ariston alem adamsın,organ bağışından sütyene bağlamışsın,helal olsun ama iyi örnek olnuş.
    Sütyenini vermeyen organını hiç vermez.
    Sizi izmir e kahve içmeye davet ediyoruz komşunuzla birlikte.
    Canlı konuşmalarda bu tip ani şeyler olabiliyor, yazılı iletişimde kaza daha az oluyor.

İkiz villa al birini bana kiraya ver diyor. Bir kaç tane ilan göndermiş.

Kadınlar beni abileri olarak görmek istiyorlar genelde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Canlı konuşmalarda bu tip ani şeyler olabiliyor, yazılı iletişimde kaza daha az oluyor.

İkiz villa al birini bana kiraya ver diyor. Bir kaç tane ilan göndermiş.

Kadınlar beni abileri olarak görmek istiyorlar genelde.
    Benim hatunda bana abi diyordu sonra da bana evlilik teklif etti.
    Mutluyuz.
    Maddi konular sizin özeliniz karışamayız.

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Benim hatunda bana abi diyordu sonra da bana evlilik teklif etti.
    Mutluyuz.
    Maddi konular sizin özeliniz karışamayız.
    Burcumu yükselenimi vs sorup duruyor, var kafasında bir şeyler, ben sakin düşünme ortamını seviyorum.

Villa deyince ikiz yazlık tipi şeyler göndermiş, kendi evini satsa rahatlıkla alır.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Burcumu yükselenimi vs sorup duruyor, var kafasında bir şeyler, ben sakin düşünme ortamını seviyorum.

Villa deyince ikiz yazlık tipi şeyler göndermiş, kendi evini satsa rahatlıkla alır.
    Aynı tuzağa bende düştüm.
    Köpek sevdasına bahçeli eve geçtik,sitenin kedileri karnını bizde doyurmaya başladılar.

Gerçekten kadınlar şeytan.

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Aynı tuzağa bende düştüm.
    Köpek sevdasına bahçeli eve geçtik,sitenin kedileri karnını bizde doyurmaya başladılar.

Gerçekten kadınlar şeytan.
    Kadının Alman köpeği var uzun tüylü, zor zaptediliyor onunla anlaşıyor. Köpekden sonra devam ettirecek bir arkadaş arıyor bence.

Cahil kadına bu böyledir deyip geçiyorsun, bu kadın kitap filan getiriyor google'dan arıyor her şeyi sorguluyor. Benim kafa yoruluyor, gerçi onun da kafası gidiyor, çok oturdun hadi evine deyip yolluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kadının Alman köpeği var uzun tüylü, zor zaptediliyor onunla anlaşıyor. Köpekden sonra devam ettirecek bir arkadaş arıyor bence.

Cahil kadına bu böyledir deyip geçiyorsun, bu kadın kitap filan getiriyor google'dan arıyor her şeyi sorguluyor. Benim kafa yoruluyor, gerçi onun da kafası gidiyor, çok oturdun hadi evine deyip yolluyor.
    Açık sözlü insandan zarar gelmez.(hadi evine demek açık olduğunu gösterir)
    Bence bir birinize şans verin,önce birlikte yaşayın,baktınız her şey yolunda.—(biz 12 yıl yaşadık)
    Önümüz kış ve yalnız hayat zor geçiyor.

7. Yaşlılar siteleri ileride büyük ihtiyaç olacak, bu konuda alt yapı yok 50 yıl önceki sosyal hayatın kalmadığını fark eden çok az.

Bir kaç tane arkadaşı varmış onlar ile birlikte düz ayak bir siteye geçelim filan diyor

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yaşlılar siteleri ileride büyük ihtiyaç olacak, bu konuda alt yapı yok 50 yıl önceki sosyal hayatın kalmadığını fark eden çok az.

Bir kaç tane arkadaşı varmış onlar ile birlikte düz ayak bir siteye geçelim filan diyor
    Darüşşafaka bakım evleri ülkemizde en iyilerinden ama biraz seçiciler.
    Siz önce birlikte yaşamayı deneyin sonrasında ev yeni düzen kurulur.

Neyse topiktekileri daha fazla özel konularımızla meşkul etmeyelim.
    Mesajdan devam edebiliriz.(isterseniz)

Sayfa 48/1001 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •