Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Viop XLIV

1. peki arsalar için gelir şartı aranacak mı ?

aranmayacaksa bunlar kimlere gidecek...

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bi sene önce malı kafasına yemeden önce millet kapış kapış 17 den şey alıyordu aradan yaklaşık bi sene geçti %80 enflasyon var şey hala 18 nasıl tezgaha geldiyse şeyciler şimdi borsa kapış kapış

Metin abim"şey 1 " ve" şey2 "var devam filmi
    şey1 2011 yapımı yön:eric cristian olsen
    şey2 2021 yapımı yön: rui contantino

ikisini de tavsiye ederim

şey3 var bide 2022 yapımı seri tutulunca hasılat için 3 üde yaptılarda ama yönetmenin adı PALA abi .Türlü türlü filmler çevirmiş şimdiye dek.Çok izledim tamamen küçük yatırımcıya hitaben .Sarmaz beni yerli filmler.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Osmanlıda Her şey HANEDANINDI...100 YILDA %15 i mi ancak alabilmişiz.
    OSMANLI TORUNUYUZ diye övünürüz ..YA HANİ

ne torunu olsa olsa bekçisi bir halkız hanedanın topraklarının tek sahibi DEVLET , YÖNETENLER DE o zenginlikleri halka devretmek yerine payelerinde tutup en güçlü olmaya gayret etmişler, osmanlı hazinelerini öz halkına kardeşçe dağıtmamak devletin şark kurnazlığıdır .

Osmanlını tek torunu var T.C. maalesef halk üvey evlat olmuş aynı fikirleri tarihçi arkadaşlarımla çok tartıştım ben abi

HAZİNE ARAZİLER HALA 80 senedir sayısız İKTİDARA YAKIN KİŞİ VE KURUMLARCA kiralanmaktadır duyurusu ilanı bile gizli saklı yapılır diye şikayetler vardı taaaa 50 sene eskilerden bu yana...

Taşınan Açıklar çok azalmış, açıkcılar şimdilik pes etmiş belli, AKBNK HALKB İSCTR YKBNK VAKBN THYAO EREGL de taşınma var,

5. Sosyal Konut Hamlesi (toki.gov.tr)

Yoksul ve dar gelirli olmak diye bir şart eklemişler.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    peki arsalar için gelir şartı aranacak mı ?

aranmayacaksa bunlar kimlere gidecek...

6. Bankalar şuan endeksi tutuyor
    ama nereye kadar
    bakalım

vadeli makası bitirmeye doğru gidiyor

7. konut alım satımlarında acaba günah işleme özgürlüğü varmıymıymışkine ????
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Millet aldığı seviyeye gelince pişman olup satıyor veya tekrar alıyor. O yüzden hacim barları önemli seviyeleri işaret ediyor. Bazen bu seviyeer daha önce görülmedi biz de bilmiyoruz diyorlar. En yükseğin %50 fazlası, 2 katı gibi yerler önemli olabilir. Bunun yanında destek seviyeleri de olabilir 3/4 veya %50, 1/4 gibi seviyeler psikolojik olabilir, fibonaci deniyor çok incelemedim.

Yüklü bir emir gireceğim sırada birisi bana bu hisse sıfıra kadar iner mi diye sordu tarihi fırsatı kaçırdım, olmaz kardeşim deyip geçmem lazımdı, minimum 0,01 oluyor sıfır diye bir şey borsada olmaz demeliydim.

Bana bir çok kişi sen asla başkalarının aklına uyma hatta inat ile tersini yap, birisinin sana menuden filan bir şey seçmesine izin verme vs bir sürü şey salık verdi. Ama karakter olarak başkalarının görüşlerine önem veririm, bir arkadaşım sürekli benim dediğim şekilde hareket ediyoruz neden demişti, ben de benim için fark etmiyor demiştim.
    yalnız hajim barlarında şöyle bir tuzak da gözden kaçırılmaması ijap eden husus olarak , rasyonel aklın gerekliliklerini yerine getiren basiriyetlisinden yurt paydaşının her daim zihin haritasında işaretli olmalıdır attention please bayrağı ile.
    nedir o ? fiktif işlemler. a hesaptan al b hesaptan ver , sol cepten sat sağ cebe al. neye yaradı ? fiktif işlemle hajimi arttırdın.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •