Originally Posted by
ariston
Millet aldığı seviyeye gelince pişman olup satıyor veya tekrar alıyor. O yüzden hacim barları önemli seviyeleri işaret ediyor. Bazen bu seviyeer daha önce görülmedi biz de bilmiyoruz diyorlar. En yükseğin %50 fazlası, 2 katı gibi yerler önemli olabilir. Bunun yanında destek seviyeleri de olabilir 3/4 veya %50, 1/4 gibi seviyeler psikolojik olabilir, fibonaci deniyor çok incelemedim.
Yüklü bir emir gireceğim sırada birisi bana bu hisse sıfıra kadar iner mi diye sordu tarihi fırsatı kaçırdım, olmaz kardeşim deyip geçmem lazımdı, minimum 0,01 oluyor sıfır diye bir şey borsada olmaz demeliydim.
Bana bir çok kişi sen asla başkalarının aklına uyma hatta inat ile tersini yap, birisinin sana menuden filan bir şey seçmesine izin verme vs bir sürü şey salık verdi. Ama karakter olarak başkalarının görüşlerine önem veririm, bir arkadaşım sürekli benim dediğim şekilde hareket ediyoruz neden demişti, ben de benim için fark etmiyor demiştim.
yalnız hajim barlarında şöyle bir tuzak da gözden kaçırılmaması ijap eden husus olarak , rasyonel aklın gerekliliklerini yerine getiren basiriyetlisinden yurt paydaşının her daim zihin haritasında işaretli olmalıdır attention please bayrağı ile.
nedir o ? fiktif işlemler. a hesaptan al b hesaptan ver , sol cepten sat sağ cebe al. neye yaradı ? fiktif işlemle hajimi arttırdın.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri