Sayfa 172/1001 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Yarinin margin call u fena. %90 i bankalardaki pozlardan geliyordur.

2. Spot tarafını bilmiyoruz.

Dün spotta alınan hissenin ödemesi yarın oluyor. Devre kesiciler vs yüzünden gün içi alınan hisseler çarşamba da satılamamış olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. AKBNK 2 hisse
    GARAN 1 hisse

Yarın taban olsa da toparlayabilir gibime geliyor ama yine de riskli, çok büyük pozisyon var, oyuncunun niyetini bilmiyoruz.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. 3,78 70k YK, 5,48 40k Ak satıp short diyerek 2m kıp kırmızı Kayseri sucuğu yiyen..
    Ağızına 100k yeşil lolipopu yalayarak sevinen..
    Reelde olsam yüzüme vurma göte şaplak at diyecek ergen sosyal medyada küfür ediyor..
    Akıl yaşta değildir de, Kayseri sucuğunu yiyerek gelmiştir dedim de nerde..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bas git lan.

Sana dünkü karı göstersem alamayacağın kredi kadar.Çok umurumda..ben zaten bu işi bilmem.

ama bildiğim bir şey var bazı hobidiklerin HADDİNİ BİLMEDİĞİDİR.O HADSİZLERE DE HER TÜRLÜ LAF VAR.

AHKAM KESME ..GIKI CIKMAYAN EDİLGENLER..HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ efendice otursun.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bizim millet bayılıyo birine laf geçirmeyi -sen vakti zamanında şöyle demiştin de, işte böyle oldu yanıldın, sen hıyarın tekisin..

abicim ne gerek var buna ?? biri sürekli yanlış çıkan öngörülerde mi bulunuyo, o zaman bundan faydalan- bırak yanlış öngörülerini sürdürsün, sen de tam tersi poz al ve kazan.. benim uzun yıllara dayanan ampirik gözlemim -kimse sürekli doğru hareketi tahmin edemez, ama bazıları vardır ki sürekli yanlışı öngörebilir, yani yanlış tahmindeki süreklilik çok daha istikrarlıdır.. durum buyken, yanlış öngörene laf atıp polemiğe girip küstürmek niye ? bırak yanlış öngörmeye devam etsin, sen de bundan faydalanmayı düşün
    Neden bilmiyorum ama aklıma Desperado geldi bu mesajı görünce

6.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    3,78 70k YK, 5,48 40k Ak satıp short diyerek 2m kıp kırmızı Kayseri sucuğu yiyen..
    Ağızına 100k yeşil lolipopu yalayarak sevinen..
    Reelde olsam yüzüme vurma göte şaplak at diyecek ergen sosyal medyada küfür ediyor..
    Akıl yaşta değildir de, Kayseri sucuğunu yiyerek gelmiştir dedim de nerde..
    Gereken söylenmiş.

Abka denen zat bu forumun ters indikatorlerden biri olmustur uzun surelerdir. Dalga konusu olmustur.
    Son zamanda bir kez tutturmasi hicbir sey ifade etmiyor olup, eski fiyasko öngörülerinin yuzde 1'ini bile karsilamaz.

7. Günaydın ülkemin ve borsanın güzel insanları.

Kazanmanız dileğiyle. Bol kazançlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by denzi Yazıyı Oku
    Gereken söylenmiş.

Abka denen zat bu forumun ters indikatorlerden biri olmustur uzun surelerdir. Dalga konusu olmustur.
    Son zamanda bir kez tutturmasi hicbir sey ifade etmiyor olup, eski fiyasko öngörülerinin yuzde 1'ini bile karsilamaz.
    benim yüzümden battıysan daha da beter ol..önce cesur ol da gerçek kimliğinle konuş..

Sayfa 172/1001 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •