Sayfa 113/582 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 897 - 904 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Valla üstat ben gırtlağa kadar demirdeyim..Ama bu ülkede riskler bu dönemde bitmez...Zaten bu yüzden ucuz ve uv de inanılmaz bir fırsat veriyor..Ama 2023 için umutlu değilim.. Bekliyorum çünkü başka alternatif yatırım yok şu anda..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Pandemi gibi düşün, kapatanlar üretemeyenler tüketemeyenler artmaya başladı, belkide 5-6 ay daha bu durum devam edecek. sonra talep gelecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Pandemi gibi düşün, kapatanlar üretemeyenler tüketemeyenler artmaya başladı, belkide 5-6 ay daha bu durum devam edecek. sonra talep gelecek.
    İnşallah diyelim..[emoji2][emoji106]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    5 dkikada 31.16 dan 30.66 kim sattıysa kamyonu dayadı biri
    Thebigshort un sesi cikmiyor, o satıyor olmasın ?

4. Dünkü açığa satış yasağı kalktı mı ?

5. Günümüzde herkes her şeyi garanti görmenin peşinde. Mesela işler çok iyi, fiyatlar çıkıyor, ticaret artacak, resesyon tam olarak bitti ve benzeri cümleleri duymak istiyorlar. Bunun için çok yakın geçmişe bakın. En kötünün yaşandığı dönemde endeks 2300 den 3500 lere geldi. Ne zaman ki ilk cümle gibi bir ortam oluşursa endeks terse döner, 5000 den 2000 rakamlarına gider. Siz garanti gördüklerinizi beklerken risk alanlar, garantili ortamda satışa geçerler. Olaya zehir ve panzehir gözü ile bakmak gerekir. Üretim duruşları enerji sorunu, sanayi üretim azalışları, resesyon, kur riski, iran üretim ve fiyatları, rus üretim ve fiyatları, olası abd ambargo söylemleri birer zehir ise, erdemir panzehir olacaktır.

6. abi bankalar 1.5 fk hala ( ( gerçek güncel fk alrı bu 1.5 ) ve ucuzlar alın tavsiyesi verince yanlış anlaşılıyor. ytd

1 dolar üstü hedef bile veremiyoruz çok tuhaf ülke sat ve malını kaptır modunda

13 tl oldu akbank 19 tl nere 13 tl nere hala pahalı görünüyor bazılarına...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    abi bankalar 1.5 fk hala ( ( gerçek güncel fk alrı bu 1.5 ) ve ucuzlar alın tavsiyesi verince yanlış anlaşılıyor. ytd

1 dolar üstü hedef bile veremiyoruz çok tuhaf ülke sat ve malını kaptır modunda

13 tl oldu akbank 19 tl nere 13 tl nere hala pahalı görünüyor bazılarına...ytd
    Biz toplum olarak değiştik, bunu kabul etmek lazım. Yeni toplum şeklimiz iyi veya kötü ayırt etmeden eleştirmek üzerine kuruldu. Mücadele etmek zor. Anlamadan dinlemeden tek taraflı eleştirmek günümüzün en moda işi oldu.

Sayfa 113/582 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •