Sayfa 118/582 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 937 - 944 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Arkadaşlar kavga çıkmasin burda.. Ereğli'den bu yüzden kaçtık.. lütfen..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. 30.84 de 1 milyon lot yatıyor löp löp diee :)) tam çizmelik taramalıık
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Piyasa tüccar ve tüketicideki az pahalı kalan malı mevcut fiyata sattırmaya zorluyor, aynı borsa gibi, dayanan ve direnen 15-20 gün sonra daha temiz fiyatlarla karşılaşacak. Ondan sonra tüm sistem rahatlar.

4. Ereğli bu rakamlara uyutup 28,5-29 lara vermesin bence kafi, yarın 32 üstü bir haftalık kapanış umut verir.

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    30.84 de 1 milyon lot yatıyor löp löp diee :)) tam çizmelik taramalıık
    işste bu yüzden kuduryorlar taramalık diyoruz taranıyor sonra saldırıyorlar
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by memoli1953 Yazıyı Oku
    Degerli arkadaslar, Burasinida WhatsApp grubuna cevirmiyelim; Erdemir topiyi zaten bu hale gelmis durumda burayida kirletmiyelim kimin ne alip sattigi kimseyi kimseyi ilgilendirmiyor,
    Isdemir ve eredemirle ilgili bilgi ve haber paylasalim lutfen
    Haklısınız biraz frene basalım, sadece isdemir de 30bin, ereğli'de 50 binin üzerindeki alımlar paylaşılabilsin uygunsa sizin için de ?

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Ereğli bu rakamlara uyutup 28,5-29 lara vermesin bence kafi, yarın 32 üstü bir haftalık kapanış umut verir.
    Sn kizildag Twitter video kaydinizi bastan sona dinledim.Cok guzel aciklamalariniz var faydalandim ,bilgilendim: tesekkurler

Sn Mr Steel ve sn Tory de dun guzel aciklamalarda bulunmuslardi onlarada tesekkurler,Faydalai bilgilerin paylasilmasini Bekliyoryz hep beraber.

8. Abi insanlar fikirlerini yazsınlar 5 senedir forumda arı işçiler gibi tam kadro emek verdik ( ben sadece 6 aydır varım ) eski sayfalardan 10 ansiklopedi bilgi alırsın kardeş.

Okumaya başlarsan 2025 kadar tüm eregli forum geçmişini okumuş olursun son 1 seneyi oku ama 4 ay sürebilir çok derin bilgilerin olacak kolay gelsin.

Eregli ve hisse uzmanlığında bedava kurs ve eğitimden geçmiş olacaksın memoli hocam

Sayfa 118/582 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •