Sayfa 323/993 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Benim 25 sene önce yaşadığımı yaşasa kimse TOKİ den itin öldüğü yerde araba almaz. Şuan düşünüyorum. Üç vasıta ile işe şehir merkezine yakın sayılır hastane. Sabah saatlerinde zamanında vardığım nadir. hep geç kaldım. Bu yüzden sürekli tatlı alma cezası verirdi şef. İki saat de geç kalıyordum. Daha önce de vasıta yok. Oğlum oldu onu nadiren görürdüm. Hatta bana sordu benim niye resmim yok diye ben de oğlum ben seni doğru dürüst görmedim dedim. Hastanede icap nöbeti olur. Nöbet sonrası dolmuş benden başka kimse yoksa götürmezdi. Doğruca hastaneye gider depo gibi yerde yatardim. İki sene sonra artık yeter dedim.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim 25 sene önce yaşadığımı yaşasa kimse TOKİ den itin öldüğü yerde araba almaz. Şuan düşünüyorum. Üç vasıta ile işe şehir merkezine yakın sayılır hastane. Sabah saatlerinde zamanında vardığım nadir. hep geç kaldım. Bu yüzden sürekli tatlı alma cezası verirdi şef. İki saat de geç kalıyordum. Daha önce de vasıta yok. Oğlum oldu onu nadiren görürdüm. Hatta bana sordu benim niye resmim yok diye ben de oğlum ben seni doğru dürüst görmedim dedim. Hastanede icap nöbeti olur. Nöbet sonrası dolmuş benden başka kimse yoksa götürmezdi. Doğruca hastaneye gider depo gibi yerde yatardim. İki sene sonra artık yeter dedim.
    Toki'den araba mı aldın yoksa yaşadığın yere götürmeye seni arabalar mı almıyordu..?

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Toki'den araba mı aldın yoksa yaşadığın yere götürmeye seni arabalar mı almıyordu..?
    Otobüse binmek için 45 dk yürüyüp üç beş durak o üç beş durak mesafe 5-6 km şansım olursa kapıda sıkışıp giderdim. Çoğunlukla almazdı o yürüdüğümüz yol da boşa giderdi. Hep geç kaldım. İki saate hastaneye o da şehir merkezinde. Eski çalıştığım hastaneye 3 saatten fazla onun için oraya hiç başlamadım. Şef insaflı dönem arkadaşım sürekli tatlı ile geçiştirdi. Maaşın bir kısmı tatlıya giderdi. Sonra en hızlı ulaşım için bir motorsiklet bir bisiklet aldım. Üç vasıta ile 1,5 saatte vardım. Hayaller başka yaşamak başka arabası yoksa zulüm olur orada oturmak. Bayram da dahi kimse gelmez

4. Beş sene önce hastaneden taburcu oldum. Eve gideceğiz dağın dibinde otobüs çıkmadı hastane önüne kar tipi var. Kar lastiği olan birini aradım bizi aldı oradan. Kışın otobüs ten inerler iteklerler.

5. Gene gündeme uygun haftasonu draması..
    Memento mori

6. Kış günü oğlanın doğumu yakın araba ile üç saat önce yola çıktık tipi var. Tipi de göz gözü görmüyor. Bu arada üç saat sonra oğlan arabada dünyaya geldi kaybolduk yolda sanayi bölgesine girmişiz. Çalıştığım hastaneyi aradım ambulans ebe hazır onlar oradan çıktı bir yerde buluştuk öyle kurtulduk. Sene 2002 GPRS yok.

7. Toki konutları için bulunan arsalar mesela Ankara Temelli. Merkeze 55 km uzakta. Etimesguta 40 km sincana 30 km ilerde değerlenir ama 40 yıl ve nüfus 150 milyon olunca.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Toki konutları için bulunan arsalar mesela Ankara Temelli. Merkeze 55 km uzakta. Etimesguta 40 km sincana 30 km ilerde değerlenir ama 40 yıl ve nüfus 150 milyon olunca.
    Oradaki insanlara hizmet için alışveriş merkezi ticari alanlar vs hepsi hemen olmaz. Benim stokçulugumun temeli öyle bir yerde oturmuş olmamda. Bayram dahil çoğu yakının gelmez. Her istediğin olmaz hastalık gibi olağanüstü durumlarda perişan olursun.

Sayfa 323/993 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •