Sayfa 270/1001 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Güzel nokta yakalamışsın.

Ahlatçı daki adam, diğer 11 aracı kurum ile çalışıldığını nereden biliyor???
    ya nerden bilecek, demek ki 11 aracı kurumdaki hesaplarına hisse virmanı/ para havalesi yapmış akdere.. en az 11 aracı kurum demek istiyor ahlatçı

burada bazıları aracı kurum dağılına bakıp da, işte global almış yatfin satmış falan diye analiz yapıyor ya, ne kadar anlamsız olduğunu anlamışlar mıdır, en çok işlem yapan kurumların çoğu işlemi aynı adamın hesabı

2. O gün garan gibi vakıf ta hiç tavanı bozmamış, sabahınan 15.66 kilit akşama kadar, halk arada bozusada günü tavanda geçirmiş, diğer bankaların çoğusu bozmuş.
    Görüntü itibariyle o gün resmen halka arzedilmiş bankalar. geri kalan mallarıda ertesi gün tabandan vere vere bugünlere gelindi ve akabinde açıklamalar gelmeye başladı, bir isim tombaladan çıkartılarak madalyonun arkasındaki gerçek kişiler şuan hawaide viskisini yudumluyordur, bizimde çenemiz yoruluyor
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bizim memedabi bu olmasın

Ulan memedabi batırdın bizi infleksin diye diye
    Bizim memed abi şeysellerden düğmeye basmış olabilir dayu. Zaten çok şüpheli zamanlarda gelip vob yapmayın diyor

4. geçmiş zaman, mafya borsaya giriyor, akdere ve peker ortak operasyon yapıyorlar, sedat değil kardeşi vedat peker bakardı borsa işlerine, onu lakabı da reis idi, 1-2 ufak tahtada başarılı işler yaptıktan sonra ykbnk gibi majör bi tahtaya giriyorlar, kaldırıyorlar tahtayı, akdere çakal tabii yüksekten çakıyor bütün malını, tahta aşağı iniyor, mal elinde kalan reis arıyor ama telefonu kapalı akderenin.. kim reisi böyle tongaya getirebilir ulan, gidip buluyorlar mehmetin kız arkadaşını, kaldırıyorlar kızı.. el mecbur tahtaya dönüyor akdere, kaldırıyor tahtayı tekrar yukarı, peker satıyor bütün malını ve kızı salıyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bizim memedabi bu olmasın

Ulan memedabi batırdın bizi infleksin diye diye
    Memedabi sonunda bankalara grandsupercycle 5. Etiketi yapıştırmış diyollar
    Benim taktığım etiketi kimse sökemez dedi memedabi

https://youtu.be/LNaCwpyCYSk

Arnavut votkamla eriği çalıştır ulan
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi sonunda bankalara grandsupercycle 5. Etiketi yapıştırmış diyollar
    Benim taktığım etiketi kimse sökemez dedi memedabi
    5 dediyse tam yatırımcı olma fırsatı..
    İncir ağaçlarının demirbaşı...
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O gün garan gibi vakıf ta hiç tavanı bozmamış, sabahınan 15.66 kilit akşama kadar, halk arada bozusada günü tavanda geçirmiş, diğer bankaların çoğusu bozmuş.
    Görüntü itibariyle o gün resmen halka arzedilmiş bankalar. geri kalan mallarıda ertesi gün tabandan vere vere bugünlere gelindi ve akabinde açıklamalar gelmeye başladı, bir isim tombaladan çıkartılarak madalyonun arkasındaki gerçek kişiler şuan hawaide viskisini yudumluyordur, bizimde çenemiz yoruluyor
    Adamlar hedefine ulasamadi yani havaide değil şuan oturmuş bu işin altindan nasıl çıkarız hedabindalar dandik küçük bir hissede bile bir operasyon planlı programlı sabırlı şekilde aylar sürer. Bunlar 15 gunde oldu bitti yapamazlarki takaslarda herşey ortada. Hala ellerinde müthiş long pozisyon var bir çok banks hissesinde. Spottada maldalar hala. Sadece halk ve vakıfta karda gizukuyorlar onlardada 1 taban sonra maliyetteler. Zararına kapadiklari çok pozisyin var. Aynı anda bütün bankalara girmeleri acemi olmadıklarını gösteriyor. Ve herşey çok aleni oldu. Dünkü açıklamada iyice ortaya çıkardı gibi gösteriliyor bofa isc de 3 günde 55 milyon mal aldı. Bu hareketler yabancıyı uyandırdı tabi bıyıklı ise kendi mallarini birbirine verip ekinde mal olanların malını almak olabilir. Bu hafta yabancı alimlaroyla hisseler tavan tavan gitse kimse operasyon diyemez.

Diğer bir konu bu eğer bankalar toparlar endex yine zirveye gelirse işte o zaman endexin gücüne inanan bir çok kişi borsaya gelir. Bu operasyon bitip bankalar ve endex eski yerine gelirse bu sefer borsaya kimse gelmez duduklenmemek için oysaki hükümet borsa pofpofu yaptı, seçim öncesi itibar kaybı ve muhalefete koz olur.. akp henüz seçim kozlarını ortaya koymadı. Piyasalarda en büyük kozları olacak.

8. Cuma gününe kadar 3200 altını yetiştirmesi lazımdı eski çakış günleri gibi olsa.

Ben ykb baya temiz görüyorum cuma yüklendim tekrar. Ana senaryo papaz her sefer pilav yemez bu kez harbi roket ve halka arz daha yukarıda bekliyorum.

Yabancı filan gelmez bu ülkeye. Geleceği zaman çok güzel pazarlama yapılıyor o ortam yok şimdilik. Tabi belli de olmaz.

Yabancı gelse 500 bin altı endeks olmaz shortta herkes batar ama bence gelmez. Sebebi de demokrasi vs değil realpolitik olarak Türkiye ters gidiyor düzene o nedenle de gelmeyeceklerdir diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Adamlar hedefine ulasamadi yani havaide değil şuan oturmuş bu işin altindan nasıl çıkarız hedabindalar dandik küçük bir hissede bile bir operasyon planlı programlı sabırlı şekilde aylar sürer. Bunlar 15 gunde oldu bitti yapamazlarki takaslarda herşey ortada. Hala ellerinde müthiş long pozisyon var bir çok banks hissesinde. Spottada maldalar hala. Sadece halk ve vakıfta karda gizukuyorlar onlardada 1 taban sonra maliyetteler. Zararına kapadiklari çok pozisyin var. Aynı anda bütün bankalara girmeleri acemi olmadıklarını gösteriyor. Ve herşey çok aleni oldu. Dünkü açıklamada iyice ortaya çıkardı gibi gösteriliyor bofa isc de 3 günde 55 milyon mal aldı. Bu hareketler yabancıyı uyandırdı tabi bıyıklı ise kendi mallarini birbirine verip ekinde mal olanların malını almak olabilir. Bu hafta yabancı alimlaroyla hisseler tavan tavan gitse kimse operasyon diyemez.

Diğer bir konu bu eğer bankalar toparlar endex yine zirveye gelirse işte o zaman endexin gücüne inanan bir çok kişi borsaya gelir. Bu operasyon bitip bankalar ve endex eski yerine gelirse bu sefer borsaya kimse gelmez duduklenmemek için oysaki hükümet borsa pofpofu yaptı, seçim öncesi itibar kaybı ve muhalefete koz olur.. akp henüz seçim kozlarını ortaya koymadı. Piyasalarda en büyük kozları olacak.

Sayfa 270/1001 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •