Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
ABD 10 yıllık tahvil getirisi 11 yılın zirvesinde
Fed'in agresif bir faiz artışına imza atacağı beklentileri ABD tahvil getirilerinin de yükselmesine yol açtı. ABD 10 yıllık tahvil getirisi yüzde 3,5 seviyesinin üzerini test ederek 2011'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı.
Fırtına yeni başlıyor.!!!!
Gel gele inanma.!!!!
Tsunami tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
ülen pala dışarı çıkmasam şortu kapatmazdm..resmen beni beklemiş hayın...neyse burdan dönecek gibi güçlü duruyor hıpne...
Oghh dayu çaya puskevit banıyorum bergamut aromalı çay getirttim böyle bir keyif yok.
Çikolatalı gofret
Puskevit
Ohhh gel keyfim gel
boğalar nefliksde lucifer diye bi dizi var onu izleyin vobdan daha eğlenceli nası tezgaha geldiğimiz anlarız![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Ne alacağız arkadaşlar.
Elimizde 50k şekerbank karşısında 50k şekerbank şort var. Bekliyoruz ay sonu kapanışını.
Cort curt yok, Long falan da yok.
Biraz hissem var o da tavan olmadı bekliyoruz bakalım. Para da yatıyor. Yatarak karpuz büyür. Fırsatta yok.
İşbank'ı verdim sabahta tabandan alınanları..
Yer İmleri