Sayfa 141/582 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    Arkadaşlar kendimi çok rahat hissediyorum . Bu normal bir durum mu ?[emoji2][emoji2]Hiç endişem yok..[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kendimi çok rahat hissediyorum . Bu normal bir durum mu ?[emoji2][emoji2]Hiç endişem yok..[emoji2]

Ben de öyle, Geçen hafta %3 düştü üzülmedim ertesi gün %2.58 e sevinmedim, bugün de hiç umrumda değil...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Ben de öyle, Geçen hafta %3 düştü üzülmedim ertesi gün %2.58 e sevinmedim, bugün de hiç umrumda değil...
    [emoji2][emoji2][emoji106]

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku

Önemli bir noktaya temas etmişsiniz.
    Ben de cok rahatim, sebebi reel sektorde is yapan bir sirket olarak asiri yogun oluşumuz. Bu kadar hareketin oldugu ortamda rahatsiz hissetmek veya olumsuz düşünmek pek mumkun degil.

Şu an İstanbul havalimanindayim ve tıklım tıklım dolu.
    Eylulun son haftası iş yaptığımız yabancı misafirleri sirayla ağırlayacağız. Kimi hangi gune koysak diye program yapmakta zorlandik.
    Onumuzdeki 2.5 ayın cok yogun gececegini değerlendiriyorum.
    Biz bu kadar calisiyosak, muazzam cirolar yapan diger nice sirketler de kimbilir nekadar calisiyordur.
    Ve bunlarin icinde halka acik olanlar bizim icin de calisiyorlar. Bu harika bisey.
    Hisse senedi yatırımına sirket ortakligi olarak bakabilenlere ne mutlu.
    Ama sadece duzgun yonetilen ve mumkunse karini dagitma aliskanligi edinmis yatirimcisina saygisi olan sirketler.
    Örneğin yillardir yerinde sayan Ulker degil, yillardir rakipsiz Eregl/Isdmr.

5.  Alıntı Originally Posted by Scapula Yazıyı Oku
    Ben de cok rahatim, sebebi reel sektorde is yapan bir sirket olarak asiri yogun oluşumuz. Bu kadar hareketin oldugu ortamda rahatsiz hissetmek veya olumsuz düşünmek pek mumkun degil.

Eylulun son haftası iş yaptığımız yabancı misafirleri sirayla ağırlayacağız. Kimi hangi gune koysak diye program yapmakta zorlandik.
    Biz bu kadar calisiyosak, muazzam cirolar yapan diger nice sirketler de kimbilir nekadar calisiyordur.
    Ve bunlarin icinde halka acik olanlar bizim icin de calisiyorlar. Bu harika bisey.
    Ama sadece duzgun yonetilen ve mumkunse karini dagitma aliskanligi edinmis yatirimcisina saygisi olan sirketler.
    Üstat, son kelimelere gelene kadar, hava yollarından bahsediyor diye söylendim durdum içimden, hakkını helal et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by Scapula Yazıyı Oku

Elinize saglik....çok güzel açıkladıniz.

7. MIR, Visa veya Mastercard gibi, Rusya’ya ait bir kartlı ödeme sistemidir.
    Çalıştığımız isbankasi subesindeki arkadaslara sordum, ödemeleri etkileyecek bir durum degil dediler. Hali hazırda Rusya ile ticaretimiz devam ediyor, ödemelerde bir problem yok. Bugun de odeme geldi, bu hafta bekledigimiz ilave odemeler de var, Avrupa’nın Ruslara satmadığı ürünleri biz satıyoruz veya avrupa bizim üzerimizden satıyor ürünlerini.

8. Düşüşün sebebi Ruslar iş bankası üzerinden para göndermeye kalkmış bankada engellemiş
    Diğer bankalar dan da para transferi oluyor ambargo gelir die korkan balinalar satmış ortaklarım

Fiyat düştükçe don gömlek allah ne verdiyse almak lazım bence

Sayfa 141/582 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •