Arkadaşlar kendimi çok rahat hissediyorum . Bu normal bir durum mu ?[emoji2][emoji2]Hiç endişem yok..[emoji2]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar kendimi çok rahat hissediyorum . Bu normal bir durum mu ?[emoji2][emoji2]Hiç endişem yok..[emoji2]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Önemli bir noktaya temas etmişsiniz.
Ben de cok rahatim, sebebi reel sektorde is yapan bir sirket olarak asiri yogun oluşumuz. Bu kadar hareketin oldugu ortamda rahatsiz hissetmek veya olumsuz düşünmek pek mumkun degil.
Şu an İstanbul havalimanindayim ve tıklım tıklım dolu.
Eylulun son haftası iş yaptığımız yabancı misafirleri sirayla ağırlayacağız. Kimi hangi gune koysak diye program yapmakta zorlandik.
Onumuzdeki 2.5 ayın cok yogun gececegini değerlendiriyorum.
Biz bu kadar calisiyosak, muazzam cirolar yapan diger nice sirketler de kimbilir nekadar calisiyordur.
Ve bunlarin icinde halka acik olanlar bizim icin de calisiyorlar. Bu harika bisey.
Hisse senedi yatırımına sirket ortakligi olarak bakabilenlere ne mutlu.
Ama sadece duzgun yonetilen ve mumkunse karini dagitma aliskanligi edinmis yatirimcisina saygisi olan sirketler.
Örneğin yillardir yerinde sayan Ulker degil, yillardir rakipsiz Eregl/Isdmr.
MIR, Visa veya Mastercard gibi, Rusya’ya ait bir kartlı ödeme sistemidir.
Çalıştığımız isbankasi subesindeki arkadaslara sordum, ödemeleri etkileyecek bir durum degil dediler. Hali hazırda Rusya ile ticaretimiz devam ediyor, ödemelerde bir problem yok. Bugun de odeme geldi, bu hafta bekledigimiz ilave odemeler de var, Avrupa’nın Ruslara satmadığı ürünleri biz satıyoruz veya avrupa bizim üzerimizden satıyor ürünlerini.
Düşüşün sebebi Ruslar iş bankası üzerinden para göndermeye kalkmış bankada engellemiş
Diğer bankalar dan da para transferi oluyor ambargo gelir die korkan balinalar satmış ortaklarım
Fiyat düştükçe don gömlek allah ne verdiyse almak lazım bence
Yer İmleri