Sayfa 336/1001 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Almanya'nın 10 yıllık tahvil faizi %1.937 ile 2013 sonundan bu yana en yüksek seviyeye çıktı

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bankalara yapılan operasyondan sonra aslında borsada işlem yapanların %90 ı yanlış yöne bakıyor.
    Bankalarda yapılan bu operasyon hem yatırımcının cebinden parayı almak hem de yatırımcıyı bankalardan değil büyüyen ve ileride çok daha değerli olacak şirketlerden silkelemek olabilir mi hocam ?
    Bilmiyorum, ancak milyarder olanlar para sokar az. Para kendini korumya çalışıyor.

Yığınsan paara döviz, KKM, BES, ev orlarda.

Boorsa çok yüksek riskli yatırım kategorisinde.

Eski borsacılar ucuz diye alıyor hacim oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. De bana hopama, hopama...

YTD

4. BBHT'de bizim borsada akşam pazarı oluyor, orada yarın yükselecek hisseyi alıp ertesi gün satmak lazım dedi bir analist.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'de bizim borsada akşam pazarı oluyor, orada yarın yükselecek hisseyi alıp ertesi gün satmak lazım dedi bir analist.
    bende diyom neden kazanamıyoruz biz bak gördün mü aşağıdan alıp yukarıdan satmak lazım mış
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Biz gidersek borsa düşer, döviz yükselir, TOKİ evleri de yarım kalır diyecek seviyelere gelir borsa.

Bu denemeydi bence.

7. en azından bir 3037 i yani %50 fiboyu görmesini beklerdim...

Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    en azından bir 3037 i yani %50 fiboyu görmesini beklerdim...

Göstere göstere giderse herkes kazanır, önce biraz yukarı alsında insanların kafası karışsın...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 336/1001 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •