Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4658 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    kısmen içeriden bir haber. diğer türlü bu yükü kaldıramaz. 50 yaş altında kimseyi emekli edemez. ama 2 yıllık indirim mevcutta işe yarar bence fayda sağlar, zaten bu sürede yani yıla göre 2 sene geri çekildiğinde insanlar 9000 günü çok rahat dolduruyor, ben 91 girişliyim 10 bin günden fazlam var.
    Bana hiç bir faydası olmayacak ozaman 96 girişliyim 9000 üzerinde primim var 47 yaşındayım 56 yaşında emekli olacağım mevcut sisteme göre 2 yıl benim hiçbir işime yaramaz ha 55 ha 57 55 kadar çalıştıktan bunun için mi komisyon oluşturmuşlar çok yoğun çalışıyoruz aralığa yetiştirmeye çalışıyoruz diyorlar bütün hayaller yıkıldı

2.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Bana hiç bir faydası olmayacak ozaman 96 girişliyim 9000 üzerinde primim var 47 yaşındayım 56 yaşında emekli olacağım mevcut sisteme göre 2 yıl benim hiçbir işime yaramaz ha 55 ha 57 55 kadar çalıştıktan bunun için mi komisyon oluşturmuşlar çok yoğun çalışıyoruz aralığa yetiştirmeye çalışıyoruz diyorlar bütün hayaller yıkıldı
    Aynen EYT'den yeni EYT madurları doğar öyle olursa... Bakalım hayırlısı tabii, o zaman umudumuz muhalefet diyelim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •