Sayfa 499/616 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Burada ki herkese son fırsat bu hisse için ne yaptığınızı burada hiç yazmayanlar da dahil bana özelden mesaj atın bakalım, çünkü buraya artık yazmaya bir süre ara vereceğim..

Önünüzdeki bluechiplerden başka elinizde ne kartlar varmış görelim. Unutmayın önünüzdeki chipler değil elinizdeki kartlar oyunu kazandıracak.

Ne kadar araştırmacı olduğunuzu göreyim belki başka hisselerde de birlikte iş birliği daha yaparız sonuçta tek hisse polho değil
    Son düzenleme : temel analizci; 21-09-2022 saat: 12:32.

2.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Buradan Moda'nin "Mehmet" OKUR'una sesleniyorum eski ki CEO lar 5 ayda bir Pendik arazisi hakkında boş bir sekilde çalışmalarımız devam ediyor der o da KAP'a haber yapılırdı o günlerde %7-%8 yapardı polho.

Ya sizde çıkın bir şeyler deyin de şu Pendik arazisi hakinda da tahta biraz canlansın. Üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi tahta.

Size ve Tolga beye gerçekten ama gerçekten güveniyoruz ama bizi burada çok mahcup ettiniz. Ne güzel son bir aya kadar gururduyup yazılar yazdığımız hisse de pek savunulacak bir taraf bırakmadınız bizde.
    Ne zaman yazı yazsam hisse yeşile dönüyor ya

3.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Burada ki herkese son fırsat bu hisse için ne yaptığınızı burada hiç yazmayanlar da dahil bana özelden mesaj atın bakalım, çünkü buraya artık yazmaya bir süre ara vereceğim..

Önünüzdeki bluechiplerden başka elinizde ne kartlar varmış görelim. Unutmayın önünüzdeki chipler değil elinizdeki kartlar oyunu kazandıracak.

Ne kadar araştırmacı olduğunuzu göreyim belki başka hisselerde de birlikte iş birliği daha yaparız sonuçta tek hisse polho değil
    Sonuçta tek hisse pol değil demişsin üstad .sepet sepet yumurta sakın beni unutma 😊şimdi tam %50 inmis oparasyon yemiş bjk hissesini takibe aldım alıma devam ediyorum diger spor hisselerinin piyasa degerine gore 3te 1 fiyatinda beklemeye devam.

4. Hala şu konuda anlaşamamak ne kadar kötü. Ben hiçbir zaman burada sepet kötü demedim. Sepet yapmak isteyen yapsın ama buradaki insanların aklı ile oynayıp ben sepet yaptım şuradan şunları kazandım siz de yapın yada yapsaydiniz şunları kazanırsınız demek abes. Ya adam bu kağıda sonuna kadar güveniyor size ne bundan? Yada nerden biliyorsun adam bir sepet yapmıştır her gün %5 kazanıyordur.

Senin sepet dediklerini şu aralar kesinlikle sepetlemislerdir. Ona şüphem yok bak bizimki zıpkın gibi direniyor. Ben güveniyorum arkadaş polho ya bir süre hala tek hisse olacak asla vaz gecmiyorum. Tolga beye ve hacıkamiloğlu na özellikle güveniyorum. Beni yanıltmayacaklarını düşünüyorum. tolga beyin yatırımcı ile barışma sözlerini sonuna kadar ciddiye alıyorum.

5. Demek spor hisseleri tamam güzel oldu aklımızda tutalım bakalım. 5.36 bjk var mı başka spor elinde

6.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Demek spor hisseleri tamam güzel oldu aklımızda tutalım bakalım. 5.36 bjk var mı başka spor elinde
    Tek bjk bu sene beklenti. sezon yeni başladi ilerleyen haftalarda iyi olacaktır .şunuda soyleyeyim kimseye polu bırak demiyoruz ustad sen 1 kazanirsan ben 5 kazanirim tüm karlar polde kazandigimiz. insallah iyi olacak hepimiz için bol kazanclar dilerim herkese.

7. Benden bir hisse alamaz milyon koyacaz gitmiceksin faizde indi .dolarda gitti .tüm kkm.deki yatirimcilar fazla degil yilbasinda borsada bakalim görecez ozaman bedava buralarda durabilecekmisin pol. bu yatirim tavsiyesi degildir arkadaslar .

8. Yazmıyayım diyorum hadi tmm yazmıyorum.

Sayfa 499/616 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •