A.s dayucuğum
Bende bir gün senin gibi finansal özgürlüğümü ilan edicem, hedefim 50bin lot tüm temettü veren şirketlerden bi lot bi lot topluyorum, çaktırmadanen son dipleyince 200 lot alıp atıcam kasaya
Bu arada
Endekis şortlardan gelen kar ile ereğli almaya devam mi big abi yoksa lönke döndün mü
Hamdım Piştim Yandım
ben hiç birşeyi unutmam. çok kinciyim.
audentes Fortuna iuvat
Paraları yiyin yiyin sonra pişman olmayın
Ben lüfer e İstanbula ordan köye kanlica turu yapicam![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
ben finansal özgürlüğü ilan etmişdim ama sonra evlilik vukuu buldu.sanırım rabbim emekli olmama razı gelmedi.
(miço kağıdımı çıkartmışdım gemilerle gezmeyi düşünüyordum, dayılarımda madem gezecen dünyayı bari kaptan ol git Gürcistana diyorlardı.Gürcistandan kaptan belgesi almak çok kolaydı o zamanlar.ucuzduda.Ya dedim dayu parasında olsam telsizci olurum .ben miço olacam diyordum.). beni kimse anlamadı sen bile Bozkurt abi .
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
güzel hareket, halkb çıkması iyi oldu, artık endeks-30 vadeli kontratıyla bi alakası kalmadı..
işbank ve denizbank mir sisteminden çıktılar, kamu bankaları biz çıkmıyoruz dedi.. yaptırım konusunun çıkış noktası mir sistemiyle çalışmaya devam etmek- etmemek meselesi.. visa ve mastercard tekelinde olan kredi kartıyla ödeme sistemine alternatif -mir.. çinle, hintle falan çalışıyo zaten, amerikanın seslendirdiği tehdit ne- mirden çık, yoksa swiftten atarım seni.. kamu bankaları hariç mir ile çalışan herhangi bi özel banka yok.. herhangi bi körfez bankası yada avrupa bankası mir zaten çalışmıyordu, iş bank, denizbank da çıkınca kimse kalmadı.. netice itibariyle, türk bankalarına yönelik toptan bi yaptırım ihtimali kalmadı, olursa bi hareket sadece kamu bankalarına yönelik olur, onların da zaten halkb davası var, 20 milyar mı kesilir ceza, yoksa 40 milyar mı, artık bu konularla alakası yok halkb ve vakbn tahtalarının.. vadeli endeks kontratıyla kurulabilecek arbitraj modellerinin dışına çıktılar.. bu ikisi artık sadece birer tahta..
Yer İmleri