Sayfa 1470/2505 İlkİlk ... 4709701370142014601468146914701471147214801520157019702470 ... SonSon
Arama sonucu : 20039 madde; 11,753 - 11,760 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Nereden nereye enflasyon oluşsun bekliyoruzdan 4,5lik faize.
    Ekstra sıkılaşma hamlesi bekliyor musunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Önceki yazılarımda nedenlerini detaylı açıkladım,bu adımlar enflasyonu engelleyecek adımlar değil,finansal koşullar endeksi hala ekside ve para politikası gevşek.Enflasyon ABD'de yine yükselmeye devam eder, arkadan Fed faiz artırır,ama Fed'den enflasyonun önüne geçecek bir politika değişikliği olmadıkça döngü devam eder.

Fed kararı sabahı:

U.S. 2 Year Treasury
    US2Y:

RT Quote | Exchange
    Yield | 10:59 PM EDT
    4.116%
    up+0.121

EUR/USD

RT Quote | Exchange
    Last | 11:02 PM EDT
    0.9818
    down-0.0019 (-0.1931%)

DJIA
    30,183.78
    -522.45
    -1.70%

S&P 500
    3,789.93
    -66.00
    -1.71%

NASDAQ
    11,220.19
    -204.86
    -1.79%

3. Sn. deniz Hocam;
    Geçtiğimiz hafta BOJ dan eylem olarak değil ama söylem olarak politika değişikliği gelebilir demiştiniz.

Bugünkü BOJ için dikkatinizi çeken bir söylem oldumu?

İlginiz için teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

4. Bu gün de sopa yemesek iyi olur...

Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    Sn. deniz Hocam;
    Geçtiğimiz hafta BOJ dan eylem olarak değil ama söylem olarak politika değişikliği gelebilir demiştiniz.

Bugünkü BOJ için dikkatinizi çeken bir söylem oldumu?

İlginiz için teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
    https://www.boj.or.jp/en/announcemen...2/k220922a.pdf

Sadece eylemde değil,söylemde de bir değişiklik yok gözüküyor.BOJ Başkanı basın toplantısında farklı bir şeyler söyler mi,takip edeceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Cüneyt Akman borsadaki son dümeni detaylıca ve nüktedan bir dille yazmış, ilgilenen ve vakti olanlara öneririm, uzun olduğundan buraya alıntılamıyorum:

TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK MANİPÜLASYONUNUN KISA HİKAYESİ
    https://www.paraanaliz.com/2022/yaza...ayesi-g-37931/
    teşekkür ederim gerçekten çok özetleyici bir yazıymış
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İlk gün Kiev de vdv özel birlikleri komple yok oldu rusyanin, olayları takip edemiyorsun bari düzgün bilgi ver.

Cok büyük bir yanılgı oldu Rusya tarafından 2 günde bitecek bir operasyon olarak görülüyor idi ( bana sorsanız ben de öyle derdim ukrayna kim derdim yarısı Rus, düne kadar Rus kontrolünde bir eyalet, içerideki Rus yandaşları yeter düşürmeye derdim ) ama çok büyük fiyasko oldu şu an seferberlik noktasına gelindi sonrası malesef taktik nükleer Allah korusun bölgesel çok büyük sıkıntı oluşur. Çok merak ediyorum nasıl çözülecek
    eskinin g ahmet i şimdinin bisikletçisi trole cevap vermeye bile değmez. Sadece ortalığı karıştırmak için yazılmış bir yazı.
    Tüm doğal kaynaklarına , ve yüzölçümü olarak dünyanın en büyüğü olmasına karşın 150 milyon nüfusu ile ancak bir İtalya kadar ekonomik büyüklüğü olan bir ülke, sözde 2 günde Kiev'i alıp yönetimi değiştirecekken 210 gündür savaşıp hergün geri çekiliyor.
    Şimdi liyakatsiz kadrolarının beceriksizliği, ordusunun kağıttan kaplan olduğu ortaya çıktıkça nükleer tehditten başka seçeneği kalmıyor. Tabi milyonlarca insanın haklarını gasp edip ülkenin tüm kaynaklarının üzerine oligarşisi ile birlikte oturmuş bu eski kgb bozmasından bakalım daha neler göreceğiz.
    Daha iyi sistemler çıkana kadar güçler ayrılığı olan, katılımcı demokrasilerden daha iyisi yok, her ne kadar mükemmel sistemler olmasalar da. Şangay beşlisi hayranlarına gidip oralarda bulunmalarını hatta bir süre yaşamalarını tavsiye ederim. Çin'e çok seyahat ettim, bazı seyahatlerimde 1 ayın üzerinde şirketin kiraladığı dairede yaşadım, İran'a da iş gereği çok sefer gidip geldim.
    Bu seyahatlerimde hep halkın arasına hep katılmaya çaba gösterdim, bir sürü lokal arkadaş edindim. Romantik romantik şangay beşlisi batı emparyalizminden daha iyi hayallerine gerek yok. Gidip görün.
    Bu troll için de başka cevap yazmaya gerek yok. Her yazdığımız cevaplar bunları besliyor.
    DON'T FEED THE TROLLS...
    Son düzenleme : pit; 22-09-2022 saat: 09:49.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    eskinin g ahmet i şimdinin bisikletçisi trole cevap vermeye bile değmez. Sadece ortalığı karıştırmak için yazılmış bir yazı.
    Tüm doğal kaynaklarına , ve yüzölçümü olarak dünyanın en büyüğü olmasına karşın 150 milyon nüfusu ile ancak bir İtalya kadar ekonomik büyüklüğü olan bir ülke, sözde 2 günde Kiev'i alıp yönetimi değiştirecekken 210 gündür savaşıp hergün geri çekiliyor.
    Şimdi liyakatsiz kadrolarının beceriksizliği, ordusunun kağıttan kaplan olduğu ortaya çıktıkça nükleer tehditten başka seçeneği kalmıyor. Tabi milyonlarca insanın haklarını gasp edip ülkenin tüm kaynaklarının üzerine oligarşisi ile birlikte oturmuş bu eski kgb bozmasından bakalım daha neler göreceğiz.
    Daha iyi sistemler çıkana kadar güçler ayrılığı olan, katılımcı demokrasilerden daha iyisi yok, her ne kadar mükemmel sistemler olmasalar da. Şangay beşlisi hayranlarına gidip oralarda bulunmalarını hatta bir süre yaşamalarını tavsiye ederim. Çin'e çok seyahat ettim, bazı seyahatlerimde 1 ayın üzerinde şirketin kiraladığı dairede yaşadım, İran'a da iş gereği çok sefer gidip geldim.
    Bu seyahatlerimde hep halkın arasına hep katılmaya çaba gösterdim, bir sürü lokal arkadaş edindim. Romantik romantik şangay beşlisi batı emparyalizminden daha iyi hayallerine gerek yok. Gidip görün.
    Bu troll için de başka cevap yazmaya gerek yok. Her yazdığımız cevaplar bunları besliyor.
    DON'T FEED THE TROLLS...
    +1 saygılar iyi haftalar dilerim
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Sayfa 1470/2505 İlkİlk ... 4709701370142014601468146914701471147214801520157019702470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •