Çin'in eski Adalet Bakanı Fu Zhenghua, rüşvet almak ve suçluların yasa dışı faaliyetlerine aracılık etmek suçlamalarıyla iki yıl ertelemeyle idam cezasına mahkum edildi.
Ah be kardeşim, atamadın kapağı Türkiye'ye. Soysuzlar korurdu seni.
Çin'in eski Adalet Bakanı Fu Zhenghua, rüşvet almak ve suçluların yasa dışı faaliyetlerine aracılık etmek suçlamalarıyla iki yıl ertelemeyle idam cezasına mahkum edildi.
Ah be kardeşim, atamadın kapağı Türkiye'ye. Soysuzlar korurdu seni.
MB son faiz indiriminden sonra, büyümeyi desteklemek için (MB'nın görevi büyümeyi desteklemek ya!!!) faizi indirdik. Bu bir defaya mahsus gibilerinden açıklama yapmıştı.
Aslında herkesin faizin aynı kalmasını beklemesi lazım.
Ama hem bu forumda, hem de kurumsal firmalar anketinde, çoğunluk faiz indirimi bekliyor.
MB itibarı SIFIR
Sıfır itibarlı görevliler, hala o koltuklarda neden oturuyor ?
Ben faizin aynı kalacağını düşünüyorum ama pinokyoya kimse inanmıyor işte.
Belli olmaz. Cart diye terse de giderler...
Önce aşağı kırdırtsınlar..
![]()
Memento mori
TCMB, saat 14'te faiz kararını açıklayacak
- TCMB, geçen ayki toplantıda politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını %13'e indirmişti beklenti, bu ay da %13'te bırakılması yönünde
İngiltere merkez bankası faiz kararı saat 14:00’de açıklanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizleri 100 baz puan indirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İngiltere Merkez Bankası faiz oranını 50 baz puan artırdı, %2,25 (Beklenti %2,25, önceki %1,75)
Yer İmleri