iPhone 14 ve iPhone 14 plus
![]()
iPhone 14 ve iPhone 14 plus
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
iktidar tekrar kazanmamak için her þeyi yaparken, muhalefet karþý atak yapýyor, ve onlarda seçimi kazanmamak için her þeyi yapýyorlar, korkum oki, ülkenin bu kadar derin sorunlarý ümit özdaðýn baþýna kalacak.
Türkiye fiyatlarý :
iPhone 14 promax 44 bin ,
Ýphone 14 pro 40 bin ,
iPhone 14 31 bin
iPhone 14 pro 35 bin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ekonomiden anlýyanlarý varmýymýþ?
Ne yapacaklarmýþ?
Birde benim siyasilerin tamamýndan umudum yok.
Bunca yýl ATAM ve CHP ilk yýllarý hariç DEVLET için yapýlan yada Ülkem için yapýlan Ford fabrikasý ve Barajlar hariç.
Varmý?
Varsa yoksa cukka kendi ceplerine rüþvet ve yolsuzluk olarak akýtmalarý.
25 yýllýk Doðal kazýk anlaþmalarý Mesut zamaný.
Þimdiyse tam manasýyla gemi azýya aldýlar ne var ne yok yaðma ediyorlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yahu gene duramýyacaðým yazacam.
Dindar mýþlar?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Dur yiðidim celallenme öyle. Ben ekonomiye bakmýyorum, ben 13 milyon hiç yoktan ekmeðimize aþýmýza ortak olan ne idüðü belirsizlerin ülkemden nasýl olursa olsun kovulmasýna bakýyorum. Ekonomi dediðin düzelir bir þekilde ancak nüfusun bozulursa mümkünü yok düzeleMEz.
Sanki 6 lý masa ekonomiyi düzeltecek de!!
Defolup gitsinler bak nasýl düzeliyor,çünkü bu azim var ülkede,bu azimi körelttilerdi vurgunculuðun önünü açtýlardý, bütün ihaleler çevresine,üstelik her ihaleden yüzdelik cebe indirmeler,bütün kayýtlar biliniyor,bilinmeze soksalar yine bulunur merak etmeyin,yeterki adil düzen devreye girsin,olmaz diye birþey yok sistemde herþey olabilir,Atatürkte bunu belirtmiþti hitabesinde![]()
Çivi çýkmýþ.. Ya süpper ralli ath ya beton gibi crash..
Arasý yok artýk..
Hesaplarý inceltin, benim diyeni sýfýrlar..
Memento mori
Yer Ýmleri