Sayfa 352/747 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Ama ben aşk kadar sabırsız, aşık kadar da sabırlıyım.

İhsan Oktay anar - 7.gün

2. Değerli ve o şirkete yatırım yapan bir büyüğüm Aydem için çok borcu var dediğimde şirket borcunu yekdem gelirlerine istinaden hedge etti demişti kur hassasiyeti tablosuna baktığımda öyleydi şirket artık döviz artışından kar yazıyordu bu şirkette birkaç küçük finansal hamle ile acayip kar edebilecek durumda aslında ama neden yapılmaz bilemiyorum.Esas faaliyet karı yıllık piyasa değerine yakın bir kar gelecek 6 aylıklara göre.Ama net karın belli bölümü finansman giderine gidiyor gitmese ne olurdu.Ytd

3. Hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır.
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    7.gün romanını okuyor muyuz
    Akıl hocam, akil hocam...

Velilikten ziyade delilikle geçti ömrüm

Arif ve maarif olamadım.

Yıllığa 2 hafta sonra çıkıyorum

Kemal tahir- Devlet ana
    İhsan oktay anar - amat, puslu kıtalar atlası, 7. gün
    Amin maalof-Empedokles'in Dostları

Bunları bitireceğim
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

5. smartg fişekledi.. tebrikler ve teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Akıl hocam, akil hocam...

Velilikten ziyade delilikle geçti ömrüm

Arif ve maarif olamadım.

Yıllığa 2 hafta sonra çıkıyorum

Kemal tahir- Devlet ana
    İhsan oktay anar - amat, puslu kıtalar atlası, 7. gün
    Amin maalof-Empedokles'in Dostları

Bunları bitireceğim

6. ekimde meturcuyum sayın 3:45

seversin

7.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Değerli ve o şirkete yatırım yapan bir büyüğüm Aydem için çok borcu var dediğimde şirket borcunu yekdem gelirlerine istinaden hedge etti demişti kur hassasiyeti tablosuna baktığımda öyleydi şirket artık döviz artışından kar yazıyordu bu şirkette birkaç küçük finansal hamle ile acayip kar edebilecek durumda aslında ama neden yapılmaz bilemiyorum.Esas faaliyet karı yıllık piyasa değerine yakın bir kar gelecek 6 aylıklara göre.Ama net karın belli bölümü finansman giderine gidiyor gitmese ne olurdu.Ytd
    Döviz için hedge yapsa şirketin kayda değer riski kalmaz, faaliyet karı da uçuk olduğu için hisse fiyatı minimum 15-20 TL olur. Alarko mesela geçen sene yapmadığı hedge’i bu sene yapınca hisse fiyatı kaça katladı. Seçimlere kadar Euro ve dolar, devlet tarafından kontrol altına alınırsa Mndrs de bedavaya hedge yapmış olur. 🤓

https://twitter.com/finansvekonomi/s...a0k5KB1Mn5K_Jg
    Son düzenleme : meteor78; 22-09-2022 saat: 15:14.

8. 1 yıllık mahsül fiyatına tarlanızı satarmısınız ?? piyasa bizi bir daha ne kadar korkutursa korkutsun alın zorlu enerrjinin borcu yanında bununkisi devede kulak...

Sayfa 352/747 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •