Sayfa 178/582 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. gecen hafta kardemir için 27 çeşit grafik çizilir demiştik. tekrar inceledim, uzun vade de yani 1-2 yıl içinde grafik sayısı 60 gibi görünüyor, yani bir senet için 60 çeşit grafik çizmek farklı bir konu. kendim alamadım ama bir arkadaşıma iki gün önce 12,50 den aldırdım, 13,50 ve 16 küsürler önemli, eski zirveyi denedi, bir daha dener se 27 çeşit grafik çizmek için hazır olacak.

2. kardemir 27 çeşit grafik çizerse, ereğlide isdemir de çeşit sayısını artıracaktır. bundan sonra ereğlide 28,5 stop rakamı önemli. uzun kısa fark etmez 28,5 stop olmayan yanar, ereğli küçük canağın inşaatına devam ediyor, belki hızlı belki yavaş yapacak.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    kardemir 27 çeşit grafik çizerse, ereğlide isdemir de çeşit sayısını artıracaktır. bundan sonra ereğlide 28,5 stop rakamı önemli. uzun kısa fark etmez 28,5 stop olmayan yanar, ereğli küçük canağın inşaatına devam ediyor, belki hızlı belki yavaş yapacak.
    28.50 altı uçurum mu olur diyorsunuz sayın Kızıldağ hocam

4.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    28.50 altı uçurum mu olur diyorsunuz sayın Kızıldağ hocam
    canak kulp dışında birde daralan üçgen var, zaman gectikce yaslandığı bir trend var, o trendi koruması için 28,5 altında işlem görmemeli. göreye başlarsa 25 veya benzer rakamlarda gelebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    canak kulp dışında birde daralan üçgen var, zaman gectikce yaslandığı bir trend var, o trendi koruması için 28,5 altında işlem görmemeli. göreye başlarsa 25 veya benzer rakamlarda gelebilir.
    Bunu sizden duyduk ya korkmalı mıyız?

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Şekerbank 1 liradan 6 liraya oradan 2,5 liraya geldi. Eskiden alıp bekleyen 6 lirada satmayan 2,5 liraya nasıl sevinir. Keza şuanda taban. Bu senet senet gezme işinin en büyük sakıncalarından biri, nerede satacağını bilmemek. Biz ise kar bekliyoruz, kardan nema alacağız. Yine de hızlı yükseliş ve düşüş sonrasında uzun dönem yatay giden ereğli tarzı grafik yapılarında bir kaç yıl geriden gelen ana trendler takip edilmeli, son 1-2 aydır bu trende sürtünme yüksek miktarda. Bazen uzaklaşıyor, bazen yaklaşıyor, her ihtimali görmek için yazdım.

7.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Ölmüş eşşek kurttan korkarmı fedoramca her türlü zarardayız zaten ucuz diye aldığımız her kademede zarar yazdık enflasyonu doları katmıyorum bile

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Şekerbank 1 liradan 6 liraya oradan 2,5 liraya geldi. Eskiden alıp bekleyen 6 lirada satmayan 2,5 liraya nasıl sevinir. Keza şuanda taban. Bu senet senet gezme işinin en büyük sakıncalarından biri, nerede satacağını bilmemek. Biz ise kar bekliyoruz, kardan nema alacağız. Yine de hızlı yükseliş ve düşüş sonrasında uzun dönem yatay giden ereğli tarzı grafik yapılarında bir kaç yıl geriden gelen ana trendler takip edilmeli, son 1-2 aydır bu trende sürtünme yüksek miktarda. Bazen uzaklaşıyor, bazen yaklaşıyor, her ihtimali görmek için yazdım.
    TEşekkürler, evet işin tekniği o... Temettücüyüz ama tabii bunları da görmezden gelmemeli haklısınız.

Sayfa 178/582 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •