Sayfa 456/1001 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kilosu kaça geldi..,istte bile 12,5 TL ye kaliteli biber vardı…tarlada 4-5 e düşmüştür herhalde.
    Adana ya göre yüksek fiyatdan almış olabiliriz.10 tl ye
    Anne dedim ne diye uğraşıyoruz hazır salça alsak daha iyi idi
    Yok oğlum dedi aldık ama biz ihtiyac sahibinden aldık dedi.
    Bizim iş biraz karışık.Bizim tarlada öyle bildiğin tarla gibi düşünme abi.
    Gel çalış ürünü al git .Ben göl manzarası var diye aldım(emrivaki).yoksa mahsulden beklentim yok.

Misal bu sene bir yoga grubu geldi çalıştı
    çilek tarlasında gitar eşliğinde toplandı desem mahsul yeridir.
    bizimki imece usulü bir iş.Biberlerde fiyatda pazarlık yapılmaksızın alındı.

not:bizim kapya biber maliyetimiz baz alınmamalı Adana için
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kemal saf mısın milleti mi saf sanıyorsun? Ne ayaksın?
    HDP Demirtaş 2023 de RTE yi destekliyoruz desin Demirtaş bir aya kalmaz çıkar içerden. PKK söylemi biter Abdullah Öcalan'dan kahraman olur.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Adana ya göre yüksek fiyatdan almış olabiliriz.10 tl ye
    Anne dedim ne diye uğraşıyoruz hazır salça alsak daha iyi idi
    Yok oğlum dedi aldık ama biz ihtiyac sahibinden aldık dedi.
    Bizim iş biraz karışık.Bizim tarlada öyle bildiğin tarla gibi düşünme abi.
    Gel çalış ürünü al git .Ben göl manzarası var diye aldım(emrivaki).yoksa mahsulden beklentim yok.

Misal bu sene bir yoga grubu geldi çalıştı
    çilek tarlasında gitar eşliğinde toplandı desem mahsul yeridir.
    bizimki imece usulü bir iş.Biberlerde fiyatda pazarlık yapılmaksızın alındı.
    Güzel iş, geleceği var ben de hobi amaçlı bağ bahçe işi yapıyorum, bir arkadaş geleyim çalışayım, yevmiye ne kadar dedi..500 TL dedim, iyi dedi, ama yönetici adamız, bizim yevmiye daha fazla olmalı dedi…ben de sen almayacaksın, vereceksin dedim köy hayatı, doğal ürünler, bağ bahçe…yeme içme, kalma yeri bizden. Bi düşüneyim dedi
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Bu iş biraz body building işine benziyor. Para verip hamallık yapıyorsun. Tabii sizinki de ruhu güçlendiriyor [emoji16][emoji16]
    Güzel iş, geleceği var ben de hobi amaçlı bağ bahçe işi yapıyorum, bir arkadaş geleyim çalışayım, yevmiye ne kadar dedi..500 TL dedim, iyi dedi, ama yönetici adamız, bizim yevmiye daha fazla olmalı dediâ�¦ben de sen almayacaksın, vereceksin dedim köy hayatı, doğal ürünler, bağ bahçeâ�¦yeme içme, kalma yeri bizden. Bi düşüneyim dedi
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    şu bankalarda yapılan işlemlerle ilgili detaylı bilgi veren en güzel yazı hangisi beyler? Sığ olanları ve herkesin bildiklerini yazanları kastetmiyorum.
    https://www.politikyol.com/borsada-n...de-ben-yazdim/

Bunu görmüş müydün?

6. 6 li masadan ne rakı balık yiyen bira içen ne cüppeli ne Kürt ne faşist ne muhafazakar zarar görür. Tam Avrupa demokrasisi ülkeye zarar vermedikçe başkasına dil uzatmadan zarar vermeden özgürce giyin ye iç. Çalma çırpma olayı olmaz gibi sonuçta alti masa var beşli çeteden altılı çeteye geçiş zor olur. Meclis zaten kimsede değil. SS anlaşarak ortak nokta da buluşarak gidecekler. Ama bundan nema almayan çoğu yazar rahatsız olur.

7. Bu konuda bilinçlenme var.
    Arnavutköyde adam biber, domates ekmiş.
    Millet tarladan topluyor.
    Fiyat marketten yüksek.

Bilinçlenme epey ilerlemiş.
    Zaten Gekecekte para geçmeyecek, Mal takası tekrar olacak diyenler de var.
    Hazırlık yapmak lazım.[emoji1787]

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Güzel iş, geleceği var ben de hobi amaçlı bağ bahçe işi yapıyorum, bir arkadaş geleyim çalışayım, yevmiye ne kadar dedi..500 TL dedim, iyi dedi, ama yönetici adamız, bizim yevmiye daha fazla olmalı dedi…ben de sen almayacaksın, vereceksin dedim köy hayatı, doğal ürünler, bağ bahçe…yeme içme, kalma yeri bizden. Bi düşüneyim dedi
    .
    Bizimde emekli bir gazeteci biri ile tanışmış baba.belediye hobi bajçesi tahsil etmiş bir önceki yönetim.portakal mandalina ekmişler.sonra yönetim değişince sularını kesmişler filan ..onlarda dertlerinin babama söylemişler.

Babam demiş al tayfanı gel.bir senedir bizim bahçede arı gibi abimiz maşallah.hafta sonlarıda genç arkadaş grupları geliyor.
    Abimizin 2 kovan arısı var.bizde onun için arı çiçeği gibi bir bitki varmış onu ektik(ismi yanlış olabilir arıdan anlamam).
    Abide maşallah ne ararsan var.ahçılık kursunu filan bitirmiş.
    Tek dezavantajı ben tarla bilinsin istemiyordum.tabela asmışlar ..bu sene hep tarladan satıldı mahsul...gelir olarak sorun yokda kafa dinlemek için aldığımız yer ticari ye döndü nerdeyse .hatta google earthe bakıyordum oraya bile resmini koymuşlar.
    manzaralı turistik çilek bahçesi diye. Gazetecilerden korkulur abi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 456/1001 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •