Sayfa 122/651 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 969 - 976 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    bu son hareket borsanın %90 oranında algıdan ibaret olduğunu açıklıyor
    yıllardır süründüren kağıda eğer insanlar çok kısa sürede çift hanelerden atlıyorlarsa kimse bunu teknikle meknikle açıklayamaz algı öyle bir şey ki bu kağıdı 30 liraya gidecek beklentisiyle 20 den de aldırtır malesef
    her neyse az kaldı 6,5 larda dengelenir diye düşünüyorum ama kimse hemen çıkış beklemesin
    daha 3 buçuk atmadan nereye
    Yukarı beklentinin bir sınırı olduğu gibi aşağı beklentinin de bir sınırı olmalı ama. Sonra 16 da 30 bekleyen gibi de olmak var mesela 3,5 beklerken ......
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Ağalar kim alıyor kim satıyor?

3. 3 gün heyecanlı geçecek gibi ortaklar..

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yukarı beklentinin bir sınırı olduğu gibi aşağı beklentinin de bir sınırı olmalı ama. Sonra 16 da 30 bekleyen gibi de olmak var mesela 3,5 beklerken ......
    valla ben bekliyorum bi zararını görmedim o sınır çıkışta var inişte yok gibi

5.  Alıntı Originally Posted by Aswar Yazıyı Oku
    3 gün heyecanlı geçecek gibi ortaklar..
    Hiç heyecan falan olmayacak.Sizi nasıl teminatlar ile ilgili yazarak uyardımsa biraz öncede gerekeni yaptım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hiç heyecan falan olmayacak.Sizi nasıl teminatlar ile ilgili yazarak uyardımsa biraz öncede gerekeni yaptım.
    Bence olacak, bakalım görelim..

7. Sorun olan hisseler var. Ama sorunsuz hisselerde ve piyasada bunu korku için kullandılar. Durum bu kadar basit. Hakkımızda hayırlısı sayılı gün çabuk geçer.

Adım hıdır elimden gelen budur.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-09-2022 saat: 18:06.

Sayfa 122/651 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •