Sayfa 532/925 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Sanırım haklısınız şimdi kontrol ettim tekrar ben kariyer net üzerinden kontrol sağlıyordum orada ilan yoktu, linkedin de ise ironsphere şirketi için kısayol hazırlamışım ordan bakınca ilan görünmüyor teşekkür ederim erkenden beni düzelttiğiniz için.

2. Bu arada geçen yıl genel kurulda ensign peak advisors inc diye eski kilise bağlantılı küçün bir fonun olduğunu farkettim ayrıca gelişmekte olan pazarlara yatırım yapan bir başka fon daha katılmış kurula ikisi de vekaleten ikisi için de aynı kişi katılmış kvkk kapsamında isim paylaşmak istemiyorum isteyen hazirun cetvelinden bakabilir diğer şirketin ismi acadian emerging markets micro-cap equity master fund bakalım sonraki genel kurulda ve daha sonrasında kurulda olacaklar mı.

3. Turkey — 0.3%
    Agesa Hayat ve Emeklilik .................................................. ... 20,815 28,272
    Dogus Otomotiv Servis ve Ticaret.......................................... 378,097 1,701,484
    KOC Holding .................................................. ..................... 150,713 405,007
    Logo Yazilim Sanayi Ve Ticaret* ........................................... 33,187 100,611
    Turkiye Is Bankasi, Cl C .................................................. ..... 100,414 70,706
    Yapi ve Kredi Bankasi .................................................. ........ 1,881,321 612,455
    2,918,535

Pörtföyünde henüz yokmuşuz ilerde olurmuyuz bilmiyorum.
    Belki de bizzat Lütfi beyden bilgi talep ettiler olumsuz sonuç aldılar kafamda yönetim kurulu değişikliğinden sonra çok taş yerine oturdu.

Türkven olayının bizi boyut anlamında çok iyi yerlere taşıması açısından merakla takip edeceğim ve birde tahsisli bir sermeye artırımı ile Türkvenin bize ortak olacağını öngörmekteyim böylece halka açıklığımız da azalmış olacak ne bedelli ne bedelsiz illede tahsisli isterim.

4. Faydalı araştırma ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler Sn.tabu.

5. https://resmim.net/cdn/2022/09/27/7NYfj.png

Katkıları olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    42,96 üstünde olmamız düşüşün bittiği, dönüşün başladığını gösteriyor. önümüzde 49,92 direnci var. burası aynı zamanda GAP boşluğunun kapandığı seviyedir. bu bölgeden bir düzeltme olabilir. aynı zamanda yükselişin onayı anlamında beklenti dahilindedir. olur olmaz belli olmaz. yakın takip gerektirir. Saygılarımla....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Faydalı araştırma ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler Sn.tabu.
    Rica ederim efenim ama lütfen çok teşekkür etmeyin google a doğru 2 kelimeyi yazınca çıkan sonuçlar hepsi, uzuuun ortaklıklar diliyorum tüm ortaklara.

7.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    https://resmim.net/cdn/2022/09/27/7NYfj.png

Katkıları olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    42,96 üstünde olmamız düşüşün bittiği, dönüşün başladığını gösteriyor. önümüzde 49,92 direnci var. burası aynı zamanda GAP boşluğunun kapandığı seviyedir. bu bölgeden bir düzeltme olabilir. aynı zamanda yükselişin onayı anlamında beklenti dahilindedir. olur olmaz belli olmaz. yakın takip gerektirir. Saygılarımla....
    Çok teşekkürler Sn.Umut0109.

8. Şu hissenin bu kadar dinlenmesine gerek varmıydı be spek 80 de dillenseydi en azından çok üşüşen olmazdı senin de işin zor olmazdı.
    Şimdi herkes bunu yazıyor kuşlu da.

Sayfa 532/925 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •