Sayfa 221/608 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Ne güzel alıyorum 7,50 dan da verin bu pahalıya kaçtı

2. Aldıklarım kimin bilmem ama para ORDAN buradan trade den geliyor hiç koymuyor ksaca
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Bist 100 alınan psgyo bugün artı.... özakın alınmamış olması şaşırtıcı patron güven vermiyor saklı gizli hissesini toplayıp fona devreden birine kim güvensin....

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    ata yatırım gyo lar değerini buldu gibi olumsuz bir raporda yayınlamıştı belki buda oyunun bir parçasıdır.. yatırımcı için sıkıntı yok üzücü olan patronun bu işin içinde olması aksi halde o kadar netikle kağıdı bu kadar rezil ettirmezdi...
    Geçmişe göre iskonto az demiş ama bu sene istisnai ve defter değerleri %100’e yakın artacak. 22 TL defter değeri olsa mevcut iskonto %65 olur ve ortalama iskontodan bile fazla olur. Başka önemli bir nokta da genelde sene sonuna doğru fiyatın yukarı hareket etmesi ile iskonto oranının azalması. (2019, 2020 ve 2021’de Eylül sonrası iskonto oranının azaldığı görülüyor.) Bu nedenle son çeyrek özelinde en güvenli yatırım kesinlikle gyo. Özellikle resesyon muhabbetine paranın sanayi hisselerinden çıktığı bir ortamda zaten pek seçenek de yok.

https://atayatirim.com.tr/arastirma-...?reportId=9586

5. Bu mal satan malın malı bitmedi mi daha, ordino hazırlamış sanki, 12 gün oldu her gün satış yapıyor, tepki verdiği an bitti deriz ancak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Geçmişe göre iskonto az demiş ama bu sene istisnai ve defter değerleri %100’e yakın artacak. 22 TL defter değeri olsa mevcut iskonto %65 olur ve ortalama iskontodan bile fazla olur. Başka önemli bir nokta da genelde sene sonuna doğru fiyatın yukarı hareket etmesi ile iskonto oranının azalması. (2019, 2020 ve 2021’de Eylül sonrası iskonto oranının azaldığı görülüyor.) Bu nedenle son çeyrek özelinde en güvenli yatırım kesinlikle gyo. Özellikle resesyon muhabbetine paranın sanayi hisselerinden çıktığı bir ortamda zaten pek seçenek de yok.

https://atayatirim.com.tr/arastirma-...?reportId=9586
    Turizm çok canlı,Ela Otel tamamlanan bakım-iyileştirme yatırımlarından sonra daha karlıdır,Ekgyodan alınan konutlar da ödemelerden önce satılırsa pozitif süprize gebe..

7.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Ne güzel alıyorum 7,50 dan da verin bu pahalıya kaçtı
    Hisse almıyorum ben artık , yönetimde koltuk alıyorum 😎

Sizde oyunun bir parçası olarak bu kadar bedbah yatırımcının ahını almakmı istiyorsunuz bence değmez ..
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Hisse almıyorum ben artık , yönetimde koltuk alıyorum [emoji41]
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Sayfa 221/608 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •