Sasa defter değerinin 16 katından ışlem görüyor bu akprahna cok çarşaf yırtar ölemez...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa defter değerinin 16 katından ışlem görüyor bu akprahna cok çarşaf yırtar ölemez...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Ne kadarda çok önyargılısin 7 yıl hisse taşımış biriyim ben daha nasıl yatırımcı olunurki özakın yatırım hissesi olmadığını anladıgımiz için tepkimiz.. bu hissede kumarcı akbaliktır birde bunu hala anlamamış birkaç hayal perest iste.. hisse düşünce tepki gösteren al satcı olmaz ben bugün 69. 70. 71 fiyatlarından alıcıydım SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Önyargılı değilim çünkü her mesajımda aynı vurguyu yaptım eğer al satçı değilsen özaktaki bu aşırı düşüşlerde aldığın her lot sana orta vadede büyük bir kazanç olarak dönmüştür , ama eğer alsatçıysan ve tahminen 9 larda gemiye binmeye çalıştıysan ki öyle görünüyor bu arbitrajlar sende derin yaralar açar. Patron kısa vadecileri avlar ve avlamaya devam da edecektir. Bunu anlamak istemeyen avlanmaya devam eder, özakta aynen yoluna devam eder...
yatırımcı olduğumu hatta şirketin %1 talip olduğumu yazdım forumada tavsiye ettiğim gibi ben kanal dirençlerinde hissemin %5-10 civarı hisseyi pasiften satıp beklerim sattıklarımı 8,20 gibi yerine koydum sonra 7,80 7,70 gibi ilave alımlarım oldu sorun ben veya yaptığım kazandığım kaybettiğim değil patronun al sat yaparak devasa paralar kazandığını hisseyi baskıladığını yatırımcısını mutlu etmediğini görüyorum ve buna tepkiliyim bu sizi neden rahatsız eder anlamış değilim..
nasip....
güven bir kere kaybedilir gerisi hep şüphedir diye bir söz vardır ortaktan habersiz hisse toplama .. sonrasında yıllardır baskıla hisse topla yatırımcını inim inim innet temettü verme hisseyi süründür hisse topla bunu piyasadan yatırımcıdan sakla sonra fona devret benim istte inş. uğraşan dostlarım var büyük.y için öyle satış rakamlarından bahsediliyorken bilançoya yeterince yansımıyor olması beni ve benim gibileri rahatsız ediyor ve bunu bazen yazarak gösteriyoruz hak hepimizin ama genede bunu yaptığımız için rahatsız olanlar varsa lütfen engellesinler kimseye rahatsızlık verme gibi bir amacımız yok...
nasip....
Yer İmleri