Sayfa 564/1001 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    iyi ki agzımızı actık prkme costu
    Siz yazınca baktım. Hiç fena kağıt değil. Ama çok daha iyi kağıtlar varken bu kağıtlarda kısada bu kadar tutarlı tahmin yapmanız çok iyi. Tebrikler.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Siz yazınca baktım. Hiç fena kağıt değil. Ama çok daha iyi kağıtlar varken bu kağıtlarda kısada bu kadar tutarlı tahmin yapmanız çok iyi. Tebrikler.
    yılların uyuz kagıdı aslında ama sanki yıllık bir kırılımı var ben onda hedef 60 küsürler diyorum ve sürekli takip edip bir türlü alamadıgım kagıt ) sans yok ya

3. bazı takibimde ki hisseleri sosyal medyadan ozellikle bir hesap desifre ediyor bence manipulasyon yapıyor ornek BERA aslında bunları bu kdr kabak gibi ortaya koymamalı bu hesaplar ... ulan bende hesap açsam o kdr takpcı toplarım ...

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    yılların uyuz kagıdı aslında ama sanki yıllık bir kırılımı var ben onda hedef 60 küsürler diyorum ve sürekli takip edip bir türlü alamadıgım kagıt ) sans yok ya
    PRKME yi,Park tekstil-Ceytaş döneminden bilirim,yıllar,yıllar önce Ceytaş ta iyi para yapmıştım.
    Ciner gerçekten CİN gibi adamdır,çok iyide borsacıdır,Siirteki bakır madenini sattı paranın akibeti ne oldu hala anlamış değilim.?

https://www.cinergroup.com.tr/enerji.../park-elektrik

YTD

5. bankalarda hala kırmızı yanmadı, iyi dayandılar bu saate
    hem operasyon yediler, hem yabancıda mal var, hem yarın hisse vadelilerin vade sonu

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    PRKME yi,Park tekstil-Ceytaş döneminden bilirim,yıllar,yıllar önce Ceytaş ta iyi para yapmıştım.
    Ciner gerçekten CİN gibi adamdır,çok iyide borsacıdır,Siirteki bakır madenini sattı paranın akibeti ne oldu hala anlamış değilim.?

https://www.cinergroup.com.tr/enerji.../park-elektrik

YTD
    onun 2 kagıdı var sanırım borsa da prkme ve sodasn

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Hedef 60 durağıysa krdmd ile ben de oralardan geçmeyi hayal ediyorum
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    onun 2 kagıdı var sanırım borsa da prkme ve sodasn
    Soda san. onun değil,KORA ailesinin.(Alka-Alkim)

Sayfa 564/1001 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •