Sayfa 8/151 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Sistem Analiz

Şimdi piyasa yapılarında önemi veri ve o veri diyelim endeksi düşürecek bir veriyse ve beklenti bu yöndeyse, veri saatine kadar ölümüne yukarı basılması satıcıların iflahının kesilmesi ve veride hareketin başlaması esastır.
    15,30 a kadar bakalım yukarı hareket olacakmı görelim bir saatlik 125300 altında kaparsa topuk, 15,30 zaten topuk, kurgu çalışacakmı görelim.
    Usdtry ve euusd ile veriye giriyorum şaka maka iyi ve ciddi bir risk alıyorum.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    GÜNEŞE ATEŞ EDENLERİN DİYARI
    Gönderi
    1,154
    Yeni topik hayırlı olsun. Sn stonhand. Başarılarınızın devamını dilerim.
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

Başlığınız hayırlı olsun, Takipteyiz.Dolarda zarar yeni kapandı, 3.6120 maliyetle bekliyorum.

126800 civarını test edip göçecekse göçmesi gerekiyor ama 125300 altı saatlik kapanış kaç birader diyor kaççççççç üstünde 126800 e kadar ralli sonra çöküş.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. EURUSD 1.14 ün üstünde..
    DXY buna bağlı olarak lodos balığına döndü..
    Dolar globalde değer kaybediyor..

İyide altın gümüş ve petron neden düşüyor..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    EURUSD 1.14 ün üstünde..

Diğer dolar başlığında Sn. Ston hand ile birlikte yorumlarınızı ilgiyle takip ediyordum. Başlığı canlandirmistiniz.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    EURUSD 1.14 ün üstünde..

Emtialarla likitleri karıştırma hocam.
    Emtialar kullanıldıkça , ihtiyaç duyuldukda değeri artar. Piyasa kötüdür, üretimde sıkıntı vardı petrol stokları fazlaysa petrolü kim ne yapsın.
    Altında emtiadır altın ihtiyacı yoktur, düğün dernek sezonu başlamamıştır , altın yerinde daha çok değerlenen misal cripto paralar vardır en büyük örnek olarak etherium %400 mi ne verdi kısa vadede ve bitcoini hiç saymıyorum bile altını hamal gibi taşıyan bıkmıştır altını kim ne yapsın.

Euro gene diyorum usdtry de milleti inandıramadık 3,5030-3,4910 bölgesine orada 3,46 aşağı geçilmediği sürece 3,4910 diptir dedik ve ciddi alımda yaptım şimdi 1,1444 geçilmediği sürece 1,1424 vs. işte benim gözümde son tepe yani 2 yapıyor demektir 15,30 da belli olur zaten.

Sayfa 8/151 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •