Sayfa 602/1001 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Nisandan beri isgsy'deyim. Artır azalt şeklinde gidiyorum ama killanmamak elde değil.
    onu takıp kac kat gıttı bılmıyorum....hatırı sayılır gıttıyse her yukselıste yuzde 20 azaltmak akıllıca her yuzde 10 da mesela
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bilmiyoruz ne olduğunu, yıl içinde 1.83 den 21.40 kadar yükseliyor sonra taban tabana kimseye mal satmaya fırsat vermeden 6 ya kadar indi.
    hissede olanlar kaput
    20 üstü alanlar kalpten gitmediysede feci şekilde küfür ediyordur.
    Tamam, bunun evveliyatı var yani. Bankalar gibi aylık iş değil..

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    katılıyorum zaten.3-4 sene yatay gider yada bekletir diye birşey yok....
    "al bekle sat bekle " diyorum .ama bu bekleme süresi 1 günde olabilir 3-4 senede olabilir .ben opersayo yemiş kağıt bekletire karşıyım....
    işin dahada incesi aslında ki siz benden çok daha iyi bilirsiniz....

iyi şirketlerin toplaması zor dağıtması kolay
    kötü şirketlerin toplaması kolay dağıtması zordur.
    Grafikleride ona göre şekillenir.

he kendim operasyon yemiş kağıda giremisin diye sorarsan girmem yada girerim diyemem fiyatına bakarım diyorum.beklemye değecek kadar ucuzsa neden girmeyeyim ? (ama değmesi lazım işde )
    4sene parayı dolara faıze bagla bekleyecegıne o kazanc nıye cop olsun op yıyen kagıt ıstıyorsan aselsana bak 50 lerden sonra ne olmus kac sene olmus...savunma sanayındekı muthıs hamleler ragmen

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Tamam, bunun evveliyatı var yani. Bankalar gibi aylık iş değil..
    bızım arkadas 90kr trade edıyordu işgyo 3tl hedefı vardı yanı 90krdan hesaplayın

5. Adam otuz birim mal topluyor mesela ama yukarı cikartmasi için 5 birim yeterli olabiliyor. Piramit yapa yapa beş birim bir gun sag tarafta ertesi gün sol tarafta oluyor. Tavana yapıştırıp gittiklerinde ise her tavanda önce kendi alışları oluyor. Sonra millet abaninca tavanı bozmadan alıcılara veriyorlar boşa para düşünce ertesi gün yine aynı oyun. 30 birim hala devrede değil. On kata çıkınca çakışlar başlıyor. Millet çok düştü dedikçe çalıyorlar. En güzel mal burası tepki yeri dediğinde oluyor. 1 tl lik 25 birim mal 2/3 TL ye kadar satılıyor. Gerisi daha da aşağıya indirmek için.
    Hacimlerle bakın operasyon kağıtlarında acaip bir hacim vardır mesela 200 milyon hacim ama takasta beşbin on bin artı eksi vardır. Millette zanneder acaip kağıt el değiştirdi. Oysaki tiriviri. Sağ cep sol cep. Fiktif hacim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    onu takıp kac kat gıttı bılmıyorum....hatırı sayılır gıttıyse her yukselıste yuzde 20 azaltmak akıllıca her yuzde 10 da mesela
    isgsy bir yere gittiği yok en son 11 küsurlardan dayak yedi. Nisanın ortalarından beri gir çık işindeyim. Durum iyi sadece trend kırınca 10 başlarından da maliyetim var..

isgyo'ya baktım şimdi. Oha!

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    isgsy bir yere gittiği yok en son 11 küsurlardan dayak yedi. Nisanın ortalarından beri gir çık işindeyim. Durum iyi sadece trend kırınca 10 başlarından da maliyetim var..

isgyo'ya baktım şimdi. Oha!
    cıkmadıysa beklentın varsa kuzu gıbı bekleyeceksın...sabırla

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Birisi malzemeciydi adam tobe etti borsYA.bildigim temiz 400bin kaptirdi..
    Operasyona denk gelince öyle, yabcak bişii yok
    Geçmiş olsun demekten başka
    Birazda suç bizde aslında, hep fizana gidecek sanıyoruz, hırs ve biran önce zengin olma hayali ile ava giderken avlanıyoruz, kaat bi yılda nerdeyse 20 kat gitmiş birileri kar alıyım derse tahta ne olur diye düşünmek lazım.

tamam borsada fırsatlar hiç bitmiyor, her gün para dağıtıyorlar burda ama bazanda böyle toptan geri alıveriyorlar, tobe etsen ne fayda giden parayı geri vermiyorlar
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Sayfa 602/1001 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •