Sayfa 604/1001 ÝlkÝlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,825 - 4,832 arasý.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Oct 2021
    Ýkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alýntý Originally Posted by mehmetgursoy Yazýyý Oku
    SPK Eski Baþkaný Ali Fuat TAÞKESENLÝOÐLU’NUN YENÝ YOLSUZLUÐU ORTAYA ÇIKTI

Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesinde açýlan tazminat davasýnda, KOÇ Holding’de 2012-2022 dönemlerinde ciddi miktarlarda örtülü kazanç aktarýmý yapýldýðýný bu durumun 2017 döneminde Maliye Bakanlýðýnda görevli vergi müfettiþi tarafýndan tespit edildiði konu hakkýnda raporlar yazýldýðý raporlarýn derin Fetöcü Vergi Denetim Kurulu Eski Baþkaný Hüseyin KARAKUM tarafýndan dosyalarýnda hýfz edildiði ve iþlem yapýlmadýðý, ardýndan Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna 2019/181814 sayýlý þikayette bulunulduðu, sözkonusu müracaat üzerine Cumhuriyet Savcýsýnýn SPK’dan gerekli incelemelerin baþlatýlmasýný istediði ancak SPK eski baþkaný Fetöcü Ali Fuat TAÞKESENLÝOÐLU’nun gerekli incelemeleri baþlatmadýðý belirtilerek Koç Holding yönetim Kurulu Üyeleri hakkýnda TTK’nun 369/1., 553. ve 555. maddeleri uyarýnca tazminat davasý açýlmýþtýr. Ticari dava yalnýzca küçük ölçekli yerli yatýrýmcý menfaatleri gözetilerek kamu yararýna açýlmýþtýr. Ýlerleyen dönemde Koç Holding’ten davaya yönelik açýklama yapýlmazsa buradan tekrar bilgilendirme yapýlacaktýr.
    eskiden koçbank var idiydi... her sene bu banganýn þubelerinde mobilyalar yenilenirdi tadilat falan filan þantirifinton. neden acaba ?

mesela baþka bir konu ; koçla ilgili deðil... inþaat yapýyorsun X þirketinde... ustaya iki duvar döktürüyorsun yan yana , sonra mühendis gelip elinde a4 kaðýt, iki duvar arasýna býrakýyor , yok olmamýþ eðri bu deyip yýktýrýyor sonra tekrar yaptýrýyor... sonra bi daha geliyor yok olmamýþ yýk... bir daha yaptýrýyor... kanunda açýk yakaladý mý ticari bunu dibine kadar sömürür...
    kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alýntý Originally Posted by acm Yazýyý Oku
    uyanýn artýk millet. böyle operasyonlar sonrasý yükseliþ sadece tepkiden ibaret oluyor...

banka karlarý yüksek ama el bombasýnýn üzerine atlayan askerler onlar ya da mayýna basýp mekanizmayý çalýþtýran kurbanlar. iktidar deðiþince aylar sonra gelenler ilk olarak faizleri kallavi arttýracaklar o zaman derinliði sýfýr olan faiz piyasasýnda yüzde 10'luk tahvilleri ne yapacaklar????

ne kadar gerçek bataklari var??? enflasyon muhasebesi ne geçince o kârlar ne olacak??? karlar artýyor ama ozsermaye karlýlýðý nerede???

bankalarý unutun millet. hareket bitti sadece tepkisi var ondan faydalanalým yeter
    Hakkat yahu. O tahvilleri kime sokacaklar acaba? Pardon satacaklar diyecektim.

3. 1 Aðustos 2018 ile girdiðimiz kibrit kurusunun içinde tam 4 yýl 1 aydýr debelenmiþiz.

Naci de kýrar gibi olup, çok sert dayak yemiþiz. Onun dýþýndaki ilk geçiþ çabamýz bu.

Buradan amasýz fakatsýz yazýyorum yarýndan sonra ROK ROK ROK ROK ROK ROKEEEEETTTTT TAR TAR TAR TAR TAR gitmesi lazým.

gider gitmez BEN BÝLMEM.

Giderse gider.

Gitmezse çay demleriz huammuna

Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    Ankaranýn zamanýnda en yüksek binasý olan iþ bankasý genel müdürlüðü 1978 den beri faaliyettedir. Genel müdürlük taþýnýnca yýllarca iþ bankasýnýn çeþitli birimlerine hizmet etmiþ ve 2000 yýlýnda bddk ya kiralanmýþtýr. Halende taþ gibidir. Mükemmel kalitede yapýlmýþtýr. Bence millet 0 kilometre finans merkezi binalarýna dikkat etsin
    44 senelik bina dimdik duruyor
    ne varsa eskilerde var baþkan .eski toprak
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

5. TOKI konut baþvuru sayýsý 5 milyon olmuþ deniyor. Satýlacak arsa 1 milyon parsele çýkarýlacakmýþ.

5 milyon kiþi iktidarýn bu projesine girmek istiyor.

Görüntü derin devlet de bir dönem daha cumhur diyor.

CHP temsilcisi geçen TV'de ABD iktidarý destekliyor dedi. Gerilimin artmasý muhafazakar ve milli duygularý aklýn önünde olan seçmeni iktidara yanaþtýryor bence.

Bu ortamda muhalefetin iþi gerçekten zor, dýþardan bakýnca kaybedenler birliði gibi gözüküyor. Cem Uzan'ýn yarattýðý havayý yaratamadýlar hala.

,
    Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."

6. Kaðýt bazýnda gideriz. Tepki yapa yapa aþaðýlara bir degeriz sonrasýna bakilir. Semaver hazirlasaniz iyi olur.
    Bu lavuklar bu operasyona erken girmeyip Eylül gibi piyasa kendi dinamiginde ralli yapsaydý güzel olacaktý kimse de yadirgamayacakti. Ama anomali yaratýldý ve normal ritueline dönmesi için zaman gerekiyor. Makinalarin, piyasa bilesenlerinin korelasyonlardan ayarlamalar yapmasý gerekiyor. Matriksteki Neo gibi çýktý bu bademler. Hesapta olmayan birþey oluþtu.
     Alýntý Originally Posted by nosfecagri Yazýyý Oku
    1 Aðustos 2018 ile girdiðimiz kibrit kurusunun içinde tam 4 yýl 1 aydýr debelenmiþiz.

Naci de kýrar gibi olup, çok sert dayak yemiþiz. Onun dýþýndaki ilk geçiþ çabamýz bu.

Buradan amasýz fakatsýz yazýyorum yarýndan sonra ROK ROK ROK ROK ROK ROKEEEEETTTTT TAR TAR TAR TAR TAR gitmesi lazým.

gider gitmez BEN BÝLMEM.

Giderse gider.

Gitmezse çay demleriz huammuna
    Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Trend is my firend deyip vuracaklar zopayý dayucuðum
    Dün dedim
    Trend is my firend deyip vuracaklar zopayý nosfecagri abi malesef hemen roket ralli moduna girme
    Memedabi önce bizim ocaðýmýza incir aðacý dikti, son geliþinde de lönkcülerin ocaðýna incir aðacý dikecek demedim mi
    Memedabi bu diker abi
    Yabcak biþii yok, zevk almaya bakýcaz
    Vob yapmayýn
    Hamdým Piþtim Yandým

Duhul
    Oct 2021
    Ýkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alýntý Originally Posted by dva glaza Yazýyý Oku
    Bina yapýlýþ tarihinden günümüze 27 yýl olmuþ.
    1995 yýlý inþaat teknolojisi ve beton kalitesinin ömrü ne kadardýr.?
    Güncel yapýlan benzer kulelerin 60-70 sene ömrü var.
    Bu konuyu yani binanýn kalan ömrünü göz ardý etmeyin.(+deprem olasýlýðý da var)
    Hadi biraz kafalarý karýþtýrayým.

YTD
    orada C35 beton kullanýlmýþtý. fena deðil yani. mesela gene istanbul' da sapphire' de temelde C60 kullandýlar , binada da c50 kullandýlar. bir de radye jenarel yaptýlar orayý ... var öyle baþka yüksek kaliteli beton kullanýlan binalar. mesela sabancýlar C30 kullanmýþtý.
    kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 604/1001 ÝlkÝlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •