Sayfa 15/55 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
Arama sonucu : 437 madde; 113 - 120 arası.

Konu: RUBNS Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş.

1. 2020 yılında hafriyat çalışmalarına başlanan Boyahane Kumaş Apre tesislerinde 2021 yılı içinde ayrıca Karkas sistemi ve fabrika dış cephe panel çalışmaları yapılmıştır.

2022 yılında fabrika inşaatı çatı kapatması, saha betonu ve boyahane için arıtma havuzları kanal tesisatları inşaatı yapılmıştır.

2. en sevdiğimden

Şirketimizin iştiraki yoktur.

3. Şirketin iplik üretim kapasitesi %100 randımanla çalışmaktadır.

Kumaş üretiminde ise güncel karlılık durumuna göre faaliyetler yürütülmektedir.

Maliyetleri etkileyen en önemli faktör Dolar bazında takip edilen ham madde fiyatları olmakla birlikte Şirketin satışlarının da tamamı güncel Dolar kurlarına endeksli yapıldığından herhangi olumsuz bir durum yaşanmamaktadır.

4. Şirket, tekstil sektöründe organik iplik üretim faaliyetinde bulunmaktadır.

Günde 25 ton organik iplik üretimi yapılmaktadır. Şirketin iplik üretim kapasitesi %100 randımanla çalışmaktadır.

Şirket, ürettiği çeşitli inceliklerdeki organik ipliklerle yurtiçinde ihracat odaklı çalışan tekstil firmalarına ürettiği ürünleri satmaktadır.

5. Fabrikanın İplik üretiminde kullandığı kaynaklar genel olarak bölgeden çıkan yüksek kaliteli pamuktur.

Şanlıurfa bölgesinden elde ettiği pamuğun kendine has kalitesi sayesinde standart iplik tesislerinde kullanılan pamuktan daha yüksek kalitede pamuk elde edilebilmektedir.

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    Fabrikanın İplik üretiminde kullandığı kaynaklar genel olarak bölgeden çıkan yüksek kaliteli pamuktur.

Şanlıurfa bölgesinden elde ettiği pamuğun kendine has kalitesi sayesinde standart iplik tesislerinde kullanılan pamuktan daha yüksek kalitede pamuk elde edilebilmektedir.
    Bölgede yeterli pamuk elde edilemediği zaman kalan kısım yurtdışından ithal edilmektedir.

2020 yılının son çeyrek dönemi itibarıyla organik iplikten örme ham kumaş üretimi de yapmaya başlamıştır.

Kumaş üretiminde ise güncel karlılık durumuna göre faaliyetler yürütülmektedir.

7. Tekstil sektöründe organik iplik ve ham kumaş üretim faaliyeti gösteren Şirket, ürettiği bu ürünleri tekstil ürünleri üreten şirketlere satmaktadır.

Bu şirketlerin önemli bir kısmı ise yurt dışına satış yapan şirketlerden oluşmaktadır.

8. Şirket müşterilerinin ödeme güçlüğüne girmesi ve tahsilatlardaki gecikmelerden kaynaklı durumlar olabilir fakat Şirketin politikası gereği Şirket ürettiği ürünü ödeme sonrası müşterilerine teslim etmektedir.

Bundan dolayı etkilenmemektedir.

Sayfa 15/55 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •