Sayfa 663/1001 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hahahaa is grubu dedikçe gülüyorum elimde de ismen var ama kurumsal in K si değiller bana göre.

Bana göre tr de ve hatta dünyada 2008 sonrası "kurumsal" 10 tane sirket kaldıysa kaldı
    isgyo fiyat arşa çıkınca, işbank grubu 2-3 milyon lot mal sattı, daha ne yapsın ?
    birileri fiyatla oynuyo diye şirketin çoğunluk hissesini mi satacaktı tahtada ??

öbür aracı kurumların sorumluluğu büyük ama, işin nereleree gitmekte olduğunu görmemiş olmaları mümkün değil, limitleri kısmaları lazımdı.. bu herifler 20 senedir aynı şekilde tahta yapıyor, iş patladığında taban-taban geleceğini hesap etmeleri gerekirdi, çünkü hep o şekilde sonlanmıştır bu tip operasyonlar, 5.xx skbnk mi olur demeleri lazımdı, oysa çanak çömlek patladıktan sonra aracı kurum üst yöneticilerinden bazısı açığa skbnk basmakla meşguldü, şimdi kalkıp bedelli yapıyorlar..

spk gerekeni yapmalı, bi kaç aracı kurumun lisansını elinden almalı, ibret olsun ki, bi daha göz yumulamasın

2. Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Yetki ve sorumluluk verilen kişilerin altında kar haneler çalışıyor..
    Ben dürüstüm ahlaklıyım
    İki milyon sattım
    He he he.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Piyasa Tahminleri
    @piyasatahmin
    ·
    36d
    Borsa manipülasyonu operasyonundan 10 kişi hakkında yakalama kararı çıktı.8 kişi gözaltına alındı. 2 kişinin yurtdışına kaçtığı tespit edildi. 17 adrese baskın yapıldı ve 6 dizüstü bilgisayar, 8 adet cep telefonu, 2 adet hard disk, 5000 euro, 10.000 dolar, 70.000 TL ele geçirildi

operasyon biteli 10 günü geçmiş ne bulacaksanız bu saatten sonra atı alan üsküdarı geçmiş.
    kulaktan kulağı oynayanlardan 2-3 tanesi feda edilir , kayıtlarada dosya operasyon çekenlerden yakalama var mı var , ceza var mı var yav %95 devletin elinde olan tahtaları 16 tavan yaptıracak memed efendi
    milletin aklıyla dalga geçmekten yorulmadılar .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6 üstü Kamu HİSSESİ alan tüm ky sorgulanmalı.
    Olum siz kim oluyorsunuz.
    Biz yokluk fonu olarak 5 lira vermişiz.
    Ağanın şeyinin üstüne şey edilir mi.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Tahminleri
    @piyasatahmin
    ·
    36d
    Borsa manipülasyonu operasyonundan 10 kişi hakkında yakalama kararı çıktı.8 kişi gözaltına alındı. 2 kişinin yurtdışına kaçtığı tespit edildi. 17 adrese baskın yapıldı ve 6 dizüstü bilgisayar, 8 adet cep telefonu, 2 adet hard disk, 5000 euro, 10.000 dolar, 70.000 TL ele geçirildi

operasyon biteli 10 günü geçmiş ne bulacaksanız bu saatten sonra atı alan üsküdarı geçmiş.
    kulaktan kulağı oynayanlardan 2-3 tanesi feda edilir , kayıtlarada dosya operasyon çekenlerden yakalama var mı var , ceza var mı var yav %95 devletin elinde olan tahtaları 16 tavan yaptıracak memed efendi
    milletin aklıyla dalga geçmekten yorulmadılar .
    Eski Türk filmlerindeki gibi polis gelir ama gelen polis arabasının markasını seçemezsin tam .Çünkü kocaman 3 büyük harf kaplar ekranın yarısını S O N . Bir kerede başında görünün be abi.Caydırıcılık olsun.

son , andersen , anliysen.
    para nerdeyse hırsızın gözü ordadır.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Adamları da taktir ettim şimdi.
    Borsacı abimin dediği gibi
    Borsacının ayakkaıbısı ve kulağı delik olur...
    Üç kuruş para var görüntüde

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Adamları da taktir ettim şimdi.
    Borsacı abimin dediği gibi
    Borsacının ayakkaıbısı ve kulağı delik olur...
    Üç kuruş para var görüntüde

üçkuruş görünür tabi abi .onlar daha sonra düğünlerde takılan altın olarak piyasaya girecek.kim taktıya gidecek.
    Birisi birgün nerden geldi bu değirmenin suyu diye sorulunca düğünde taktı diyecekler ,gömü bulduk diyecekler.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 663/1001 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •