Sayfa 681/1001 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop XLIV

BofA nın sattığı ilk 50,

2. geldik bist100 de meşhur 3300 direncimize...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. BBHT'de analist var, borsa her ay başında yükseliyormuş.

Aybaşlarında devlet katkı fonu yatıyor %10 hisse olması lazım içinde, muhtemelen yarın emeklilik fonları alım yapar, onlara satmak üzere her ay başında yükseliyor olabilir. Bunun dşında kişisel fonlara da yine aysonu aybaşı maaş yatınca ilk 1-2 günde giriş oluyordur.

Giriş olacağını bilenler emekli fonlarının sevdiği hisseleri yükseltiyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'de analist var, borsa her ay başında yükseliyormuş.

Aybaşlarında devlet katkı fonu yatıyor 10 hisse olması lazım içinde, muhtemelen yarın emeklilik fonları alım yapar, onlara satmak üzere her ay başında yükseliyor olabilir. Bunun dşında kişisel fonlara da yine aysonu aybaşı maaş yatınca ilk 1-2 günde giriş oluyordur.

Giriş olacağını bilenler emekli fonlarının sevdiği hisseleri yükseltiyor olabilir.
    Her TÜFE açıklandığında yükseliyor gibi düşünüyordum ben de tam.

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Her TÜFE açıklandığında yükseliyor gibi düşünüyordum ben de tam.
    Devir daim makinasında emeklilik fonları nihai alıcı gibi. 2023'de 10 yıl çoğu kişi için doluyor olabilir. 2013'de yeni sisteme geçilmişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. 72 liraya hayal satiyorlar hiammuna vurmaya da korkuyoruz her vurduğunda kazandım ama bu işler nasol bilirsiniz.

Vurdi vurdi vurdi

Vuruldi

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    S.a vob esnafı ekranın başından ayrılmaya gelmiyor

Sormayın bugün 27.50/60 bandını gördüm bir telefon geldi lak lak ederken üstten kaldırmak zorunda kaldım

Ereğlimi sağlık olsun shortçu kardeşlerim dikkat etsin endeks long kıvama geliyor
    endeks long kıvama geliyor dedik 29 unda demeye kalmadı )))
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. gram salmıyor adamlar..akılları gidecek millet mal alır shorttan para fln kazanır diye..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 681/1001 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •